Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ

https://athens.indymedia.org/event/63218/

από ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Ημέρα/Ώρα: 25/02/2016 στις μεσημέρι
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ / ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ 14 ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΑΛΙ ΤΕΜΙΖ πήρε πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα πριν από 32 χρόνια .
Στις 18 Φεβρουρίου ενημερώθηκε, ότι στις 25 Φεβρουρίου πρόκεται να συζητηθεί η υπόθεση εκδόσεώς του ή μη στις Τουρκικές Αρχές.
Μετά από 32 ολόκληρα χρόνια το κράτος της Τουρκίας θυμήθηκε έναν απλό πολιτικό πρόσφυγα. Για την πολιτική του δράση εκεί, η οποιαδήποτε εις βάρος του ποινική δίωξη, μετά από τόσα χρόνια, είναι ήδη από ετών παραγεγραμμένη, όπως τον έχουν πληροφορήσει και από την Τουρκία. Αλλά για την Τουρκία, όποιος είναι αντίθετος με το υφιστάμενο καθεστώς πρέπει να καταδικαστεί.
Ο ΑΛΙ ΤΕΜΙΖ είναι 63 χρονών και σε αυτά τα 32 χρόνια που διαμένει στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε μία εις βάρος του ποινική δίωξη. Ήρθε εδώ μετά την χούντα του ΕΒΡΕΝ (1984). Σε πολύ μικρό διάστημα πήρε πολιτικό άσυλο. Είναι αναγνωρισμένος πρόσφυγας εδώ και 32 χρόνια. Παλεύει για μια αξιοπρεπή ζωή. Δουλεύει για το μεροκάματο, δηλαδή για την επιβίωσή του και συμμετέχει στο δημοκρατικό αγώνα στην Ελλαδα, δηλαδή στις διαδηλώσεις, στις πορειες κτλ. Η συμμετοχή του αυτή είναι στα πλαίσια των αυτονόητων και νόμιμων δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου. Δεν έχει παραβεί ούτε στο ελάχιστο τους εδώ υφιστάμενους νόμους.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΛΕΟΣ. ΖΗΤΕΙΤΑΙ μέσω ΙΝΤΕΡΠΟΛ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
Η ζωή του στην Ελλάδα είναι και ήταν πάντα μέσα στα νόμιμα πλασία.
Αν γι’ αυτές τις πράξεις του, τις ήδη παραγεγραμμένες στην Τουρκία και τις καθ’ όλα νόμιμες στην Ελλάδα ζητείται η έκδοσή του, τότε κανένας πρόσφυγας εδώ και πουθενά δεν θα είναι ασφαλής.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ, ΩΡΑ : 12.00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (οδος Κυρίλλου Λουκάρεως, αρ 14), 5ος όροφος. Ακροατήριο Εκδόσεων.)

This entry was posted in ΤΟΥΡΚΟΙ - ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *