Πρόταση εισαγγελέα: ισόβια στον Νίκο Μαζιώτη!

από ΚΟΝΤΡΑ 03/03/2016 10:54 πμ.

Πρόταση εισαγγελέα: ισόβια στον Νίκο Μαζιώτη! Ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας, κουρελιάζοντας τον ίδιο τον αστικό ποινικό νόμο, η εισαγγελική έδρα στο τρομοδικείο του Κορυδαλλού, που διεκπεραιώνει τη δεύτερη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα, πρότεινε πριν από λίγο να επιβληθεί στον Νίκο Μαζιώτη η ποινή των ισοβίων για την έκρηξη στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Κι ας αποδείχτηκε από την ακροαματική διαδικασία ότι οι τραυματισμοί προήλθαν από αποκλειαστική ευθύνη της ΤτΕ, που είχε δώσει εντολή να μη φεύγουν οι υπάλληλοι, ενώ η οργάνωση είχε προειδοποιήσει και είχε δώσει όλο τον απαραίτητο χρόνο για να εκκενωθεί ο χώρος.
Κι ας μην αποδείχτηκε ποτέ αν ο Ν. Μαζιώτης ήταν παρών στην ενέργεια της οργάνωσης. Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, φυσικά, όπως είχε κάνει και στην πρώτη δίκη. Τότε, το δικαστήριο τον καταδίκασε ως απλό συνεργό σε όλες τις ενέργειες της οργάνωσης. Τώρα, η «αντιτρομοκρατική» καταστολή επιχειρεί ένα άλμα πάνω από τον ίδιο της το νόμο. ΚΟΝΤΡΑ http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/25709.Πρόταση-εισαγγελέα-ισόβια-στον-Νίκο-Μαζιώτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *