Κρατούμενη α π έ β α λ λ ε στο Κέντρο Κράτησης Ελληνικού

https://allilegioikratoumenonstanotia.wordpress.com/2016/03/19/%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B1-%CF%80-%CE%AD-%CE%B2-%CE%B1-%CE%BB-%CE%BB-%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84/

Posted on 19 Μαρτίου 2016 by allileggii

Αυτό που φοβόμαστε και πολλές φορές καταγγείλαμε δυστυχώς συνέβη. Έγκυος κρατούμενη , παρά τις εκκλήσεις της για ιατρική βοήθεια στους φύλακες, δεν μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο και απέβαλε την Τρίτη 15 Μάρτη.

Ήδη τρεις μέρες πριν, ζήτησε να μιλήσει μαζί μας και μας είπε ότι είναι έγκυος κι ότι αιμορραγεί. Οι διαμαρτυρίες μας στους φύλακες για άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο αγνοήθηκαν παντελώς, αμφισβητώντας τόσο την εγκυμοσύνη όσο και την αιμορραγία της κρατούμενης.

Στο Κέντρο Κράτησης Ελληνικού επικρατούν άθλιες συνθήκες όπως μπάνια με παγωμένο νερό το χειμώνα, έλλειψη γιατρού, ψυχολόγου και φαρμάκων, άθλιο φαγητό και πολλά άλλα. Η ακροδεξιά πολιτική του « να κάνουμε τον βίο αβίωτο σε μετανάστριες και μετανάστες» συνεχίζεται και από το ΣΥΡΙΖΑ. Τα στρατόπεδα δεν έκλεισαν, οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι απαράδεκτες και καινούρια στρατόπεδα στήνονται.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

https://allilegioikratoumenonstanotia.wordpress.com/

ΠΑΙΔΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *