Eνημέρωση για το δικαστήριο του Παναγιώτη Μιχαλάκογλου και του Φώτη Τζιώτζη

https://athens.indymedia.org/post/1557054/

από @ 25/03/2016 2:56 πμ.

Στις 23 Μαρτίου συνεχίστηκε η δίκη των 2 συντρόφων Παναγιώτη Μιχαλάκογλου και Φώτη Τζιώτζη ύστερα από διακοπή της προηγούμενης μέρας. Ως μάρτυρας υπεράσπισης του συντρόφου Παναγιώτη Μιχαλάκογλου εμφανίστηκε η μητέρα του και στην συνέχεια κλήθηκαν να απολογηθούν οι σύντροφοι.

Κατά την πολιτική του δήλωση ο σύντροφος Παναγιώτης Μιχαλάκογλου κράτησε αξιοπρεπή στάση υποστηρίζοντας τις ιδέες του και τις επιλογές του και κατακρίνοντας το γεγονός ότι οι ρουφιάνοι της αντιτρομοκρατικής έχουν στοιχειοθετήσει μία στημένη δίκη με σκοπό τη δίωξη των συντρόφων.
Ο σύντροφος Φώτης Τζιώτζης με το που τελείωσε η απολογία του Παναγιώτη Μιχαλάκογλου πήρε αυτοβούλως το λόγο αδιαφορώντας για τη ροή της διαδικασίας κάνοντας το λόγο του επίθεση απέναντι σε ρουφιάνους, μπάτσους και δικαστές. Απέρριψε τη δικαιοσύνη του κράτους, αρνήθηκε να απολογηθεί στο δικαστήριο, ανέλαβε την εύθηνη του οπλισμού και υποστήριξε το φίλο και σύντροφό του Παναγιώτη Μιχαλάκογλου. Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ενημέρωση.
Είναι ξεκάθαρο στα μάτια μας πως οι ποινές είναι στημένες και προαποφασισμένες και πως η δίκη στήθηκε σε χρόνο αστραπή για να μην απελευθερωθεί ο σύντροφος Παναγιώτης Μιχαλάκογλου λόγω παρέλευσης του 18μηνου ορίου προφυλάκισης. Ένας γελοίος κωλόμπατσος μάρτυρας ισχυριζόμενος ότι δεν έχει ιδέα από που πληροφορήθηκε, ούτε ποιός ανέλαβε την υπόθεση. Τηλεφωνικό κέντρο δηλαδή ρουφιανιάς και προστασίας των σκυλιών της αντιτρομοκρατικής. Μέσα στο θέατρο του παραλόγου η εμμονική στάση του εισαγγελέα να αναφέρεται στην πολιτική ταυτότητα των συντρόφων είναι ένα γεγονός που βρίσκει πρόσφορο έδαφος να ρίξει λάσπη επιχειρώντας να επιβαρύνει τη θέση τους με επιπλέον χρόνια φυλάκισης. Φυσική εξέλιξη της κατάστασης αυτής ήταν να παρεισφρήσει ο νόμος περί τρομοκρατικών οργανώσεων χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο που να στηρίζει μία τέτοια υπόθεση. Γνωρίζουμε καλά ποιοί είστε, γνωρίζουμε πως τους φασίστες τους υποστηρίζετε και τους προστατεύετε για να έχουν το ελεύθερο να κινούνται και να μολύνουν τη κοινωνία. Τα ονόματα και τα αηδιαστικά πρόσωπα του Τράγκα και του Κούτρα θα μας μείνουν χαραγμένα στη μνήμη γιατί γνωρίζουμε πως αυτοί είναι οι μαριονέτες του συστήματος που στρέφεται εναντίον όσων επιλέγουν να διαχωρίσουν τη θέση τους από μία κοινωνία απάθειας και με μένος φυλακίζει και στήνει δίχτυα περιορισμού και ελέγχου.
Εμείς όμως ούτε ξεχνάμε, ούτε συγχωρούμε. Αναπνέουμε και ζούμε, επικοινωνούμε μεταξύ μας με το δικό μας τρόπο και δεν μπορείτε να νιώσετε ούτε στιγμή τη δύναμή μας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναμένετε την ολική καταστροφή σας.
αναρχικοί

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *