Στο μεταίχμιο μιας εποχής που θα εκραγεί-ανάληψη ευθύνης

https://athens.indymedia.org/post/1558936/

από Π.Π.Β. 12/05/2016 9:15 πμ.

Στο μεταίχμιο μιας εποχής που θα εκραγεί, ανάμεσα εκεί που κοιμόντουσαν, και εκεί που “εκρήγνυτο”, εκεί που κάποιοι ερχόντουσαν με βάρκες διψασμένοι και εκεί που γύρναγαν πλευρό χολιασμένοι για την τύχη τους .

Στο μεταίχμιο μιας εποχής που κάποιοι ξαγρυπνούν για τον συγκρατούμενο κι άλλοι για το θαύμα. Άλλοι για τις τσίλιες κι άλλοι για τους πεινασμένους κλέφτες.

Στο μεταίχμιο μιας εποχής που σημειώνει πυρκαγιές.

Η εποχή αυτή , θα αγκαλιάσει αυτόν τον τόπο. Σύντομα. Ελπίζω όλοι εμείς να συναντηθούμε εκεί.

Τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 18 απριλίου πολυπληθείς αστυνομικές δυνάμεις και οι επίλεκτες δυνάμεις των ΕΚΑΜ, εισβάλουν στις φυλακές Κορυδαλλού. Μετά από τους εξευτελιστικούς ελέγχους στα κελιά, που πολλές φορές συνοδεύονται από ξυλοδαρμούς και καταστροφή προσωπικών αντικειμένων, έρχεται η μεταγωγή πολλών κρατούμενων σε διάφορες φυλακές της χώρας. Οι αναρχικοί Παναγιώτης Ασπιώτης, Αντώνης Σταμπούλος και Πάνος Μιχαλάκογλου μεταφέρονται στις φυλακές του Ναυπλίου και της Λαμίας.

Τα ξημερώματα της Μ.Παρασκευής 29 Απριλίου, πυρπολήσαμε διπλωματικό αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας ΔΣ 82-3 το οποιο και καταστράφηκε, στην οδό Ηγησοίνδρου στο Παγκράτι. Η ενέργειά μας αποκρύφτηκε (όπως και άλλες ενέργειες άμεσης δράσης) από τα δημοσιογραφικά μέσα και την αστυνομία. Η ενέργεια αυτή είναι μία ελάχιστη ενδειξη αλληλεγγύης στος πολιτικούς κρατούμενους.

Αλληλεγγύη σ’αυτούς που ξέρουν ότι οι ανάσες ελευθερίας κερδίζονται μέρα τη μέρα.

Αλληλεγγύη σ’αυτούς που μέσα στις δύσκολες συνθήκες του εγκλεισμού, δεν παραδίνονται, δεν σκύβουν το κεφάλι, στέκονται με αξιοπρέπεια και δεν ξεχνούν τον αγώνα.

 

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

 

ΥΓ. το αυτοκίνητο άνηκε στην πρεσβεία της Λετονίας, χώρας της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Η κυβέρνηση της Λετονίας τιμά επισήμως τους βετεράνους χασάπηδες των SS, παρέχοντάς τους συντάξεις αντιστασιακών και στήνοντάς τους μνημεία ενώ διώκει ποινικά τον κομμουνισμό και έχει καταστρέψει αντιφασιστικά μνημεία. Φέτος το Μάρτη επέτρεψε την πορεία νεοναζί με μεγάλη συμμετοχή των καθαρμάτων του ακροδεξιού τομέα της Ουκρανίας ενώ κατέστειλε την αντισυγκέντρωση αντιφασιστών και κομμουνιστων.

 

Πυρήνας Προλεταριακής Βίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *