Εισαγγελεας κουτρας-ΝΑΙ στην αποβολη των μελων της ΣΠΦ-ΟΧΙ στην εκδοση Μπομπολα

https://athens.indymedia.org/post/1559423/

από αλιευτης 25/05/2016 10:07 μμ.

δικαιοσυνη ταξικη

Ο εισαγγελεας Ιωαννης Κουτρας ειναι ο εισαγγελεας της δικης για την αποπειρα αποδρασης των μελων της ΣΠΦ.Ειναι ο εισαγγελεας που απερριπτει τις αιτησεις εξαιρεσης εναντιον της ημιπαραφρωνος προεδρου Α.Υφαντη.Μαλιστα ουτε καν τις παραπεμπει για να εξεταστουν απο αλλο δικαστηριο ( ως οφειλε) , αλλα τις κοβει ως ” αβασιμες”

Ειναι ο εισαγγελεας που προκλητικα μαζι με την προεδρο Α.Υφαντη εκκενωνουν την δικαστικη αιθουσα απο τους αλληλεγγυους διαταζοντας την επεμβαση των αστυνομικων δυναμεων

Αυτος ο εισαγγελεας ειναι ” συμπτωματικα” ο ιδιος που ” χαιδευει” τον μεγαλοκαπιταλιστη Λ.Μπομπολα και καλυπτει τις βρωμοδουλειες του..

Αναδημοσιευουμε απο το ρουφιανοσαιτ Newsit

“Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στη Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να ερευνηθεί αν ο κ. Μπόμπολας έχει τελέσει τα αδικήματα που του αποδίδουν οι Κυπριακές αρχές.

Το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα, Ιωάννη Κούτρα ο οποίος ζήτησε την μη εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης των Κυπριακών αρχών. Το πλήρες σκεπτικό του ωστόσο του Συμβουλίου Εφετών θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο εισαγγελέας τόνισε κατά την πρόταση του πως στο ένταλμα σύλληψης των κυπριακών αρχών υπάρχουν τυπικές ατέλειες που καθιστούν προβληματική την εκτέλεση του ως προς κάποια ζητήματα και ζητηςε την απόρριψη του. Χαρακτηριστικά για την κατηγορία της συνωμοσίας προς καταδιολευση”, η οποία είναι ξεχωριστή από αυτή της απάτης επι σήμανε πως “θα πρέπει να εξεταστεί συνδρομή διπλού αξιόποινου αφού δεν “υπάρχει αντίστοιχο αδίκημα στο ελληνικό δίκαιο”.

Αυτη ειναι η δικαιοσυνη τους..Απο την μια πολιτικες δικες των συντροφων της ΣΠΦ( χωρις τους ιδιους να μπορουν να ειναι παροντες) με διωξεις των συγγενων τους και απο την αλλη ” διευκολυνσεις ” στα καθαρματα στυλ Μπομπολα..

ΥΓ το δικαστικο συμβουλιο απαλλαξε τον Λ.Μπομπολα και απο τον περιοριστικο ορο της απαγορευσης εξοδου απο την χωρα..ενω για την Α.Τσακαλου της εχει επιβληθει εξορια στην Σαλαμινα και στην Ευη Στατηρη ” ελευθερια” ενος χιλιομετρου..

Το ζητημα προφανως δεν ειναι η εξυγιανση του δικαστικου συστηματος..Το ζητημα ειναι να αντιληφθουμε οτι ..οσο υπαρχει εξουσια δεν θα υπαρχει δικαιοσυνη..

και κυριως να πραξουμε για αυτο..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *