Κείμενο του Γ.Σαραφούδη εν’όψει του εφετείου (22/6)

https://athens.indymedia.org/post/1560402/

από _ 20/06/2016 11:59 πμ.

3 χρόνια και 2 μήνες βρίσκομαι ήδη έγκλειστος στη φυλακή. Εδώ, σ’αυτή την ρωγμή του χρόνου, έρχεσαι αντιμέτωπος με ό,τι πραγματικά εχθρεύεσαι. Απόλυτος έλεγχος, επιβόλη, εξουσιαστικές συμπεριφορές, ιεραρχία και συμβάσεις είναι η καθημερινή ρουτίνα. Μία επαναλαμβανόμενη εξοντωτική ρουτίνα που στόχο έχει να φέρει τον καθένα αντιμέτωπο πρώτα απ’όλα με τον εαυτό του και μετά με την σκληρή πραγματικότητα. 3 χρόνια και 2 μήνες μετά λοιπόν, απογοητευμένος και αηδιασμένος από την πραγματικότητα εντός και εκτός των τοιχών, παραμένω το ίδιο αναρχικός, εχθρικός απέναντι στην εκμετάλλευση, στην απάθεια, στην υποταγή και στην ανάθεση.

Στις 22 Ιουνίου στο εφετείο στην Λουκάρεως, εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η ληστεία της ΑΤΕ Πυργετού για την οποία έχουμε καταδικαστεί εγώ και ο σύντροφος Γ. Ναξάκης στα πλαίσια της οργάνωσης Σ.Π.Φ. Ακόμη ένα ευφάνταστο δημιούργημα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας το οποίο αποτελείωσε η δικαστική εξουσία η οποία δεν δίστασε να μας καταδικάσει σαν μέλη της Σ.Π.Φ παρόλο που σε ολόκληρη την δικογραφία καθώς και στην ακροαματική διαδικασία του πρώτοδικου δικαστηρίου δεν αναφέρθηκε το παραμικρό σε σχέση με την ένταξη και συμμετοχή μας στην συγκεκριμένη οργάνωση. Το αποτέλεσμα ήταν η καταδίκη μας σε 16 χρόνια κάθειρξης για τον καθένα.

Εγώ θα είμαι παρών στην διαδικασία, έτοιμος να αντικρούσω τις κατηγορίες και τις μεθοδεύσεις της αντιτρομοκρατικής και των δικαστών, υπερασπιζόμενος την επιλογή μου να είμαι αναρχικός.

Όσον αφορά την αλληλεγγύη θα αρκεστώ να πω οτι είναι από τις θεμελιώδεις αξίες στον αγώνα για την ελευθερία, οτι είναι πολυπρόσωπη και οτι σίγουρα δεν σημαίνει ταύτιση.

Κλείνω με ένα συντροφικό χαιρετισμό σε όσους επιλέγουν την ανυπακοή και την δράση απέναντι σε ότι και όποιον προσπαθεί να δυναστεύσει τις ζωές μας.

Γ.Σαραφούδης, Φυλακές Κορυδαλλού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *