Για την κινητοποίηση στις φυλακές Κορυδαλλού

https://athens.indymedia.org/post/1561118/

από πρωτοβουλία πολιτικών κρατούμενων 11/07/2016 6:26 μμ.

 

αλληλεγγύη

Στις 4/7 οι συγκρατούμενοι μας στις αντρικές φυλακές κορυδαλλού , ξεκίνησαν κινητοποίηση διεκδικώντας αιτήματα που αφορούν όλους τους κρατούμενους , αλλά κ κάθε άνθρωπο που θέλει να λέγεται ακόμα άνθρωπος.

Τα αιτήματα για την επέκταση της εφαρμογής του νομού 4322 για την αποσυμφόρηση των φυλακωνόταν την αποφυλάκιση μανάδων με μικρά παιδιά, για την  άμεση εκδίκαση των υποθέσεων που τερματίζει την αόριστη τιμωρία της κράτησης και για όλα τα  υπόλοιπα  ζητήματα που έχουν τεθεί, είναι όχι απλά δίκαια , αλλά αναγκαία..

Δεν πρόκειται για κάποιο ευεργέτημα από την μεριά του κράτους , ούτε για μια επίκληση της μεγαλοψυχίας του.. Είναι το  ΕΛΑΧΙΣΤΟ  που διεκδικούμε ως όρο ζωής απέναντι στους φασιστικούς μηχανισμούς της ” δικαιοσύνης” που  καθημερινά καταδικάζει σε αιώνες φυλακής φτωχοδιάβολους που η ίδια εξέθρεψε μαζί με το σύστημα εξουσίας που υπηρετεί..Τουλάχιστον..φαίνεται πως οι δικαστές πιστεύουν στην μετά θάνατο ζωή , καθώς για τις ποινές που επιβάλουν δεν αρκεί μια ολόκληρη ζωή για να εκτιθούν..Για τους δικαστές ο νόμος είναι λάστιχο..δεν είναι απλά μαθηματικά ” 1+1 κάνουν 2..ειναι 1+1…κάνουν όσο θέλουμε εμείς”

Το υπουργείο μέσα από δαντελένιες υποσχέσεις , δηλητηριάζει τους κρατούμενους με την ελπίδα..ομως τελικά η βιομηχανία των φυλάκων κ των δικαστών είναι η μονή που ανθεί ακόμα κ σήμερα..

Από τα υπόγεια της ειδικής πτέρυγας  ενώνουμε την φωνή μας με τους κρατούμενους των αντρικών φυλάκων κ θα σταθούμε διπλά στον αγώνα τους..γιατί είναι ένας αγώνας για όλους..

πρωτοβουλία πολίτικων κρατούμενων από τα υπόγεια των φυλάκων Κορυδαλλού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *