Αναβλήθηκε για τις 17 Αυγούστου η δίκη Σακκά και Σεϊσίδη

http://www.efsyn.gr/arthro/anavlithike-gia-tis-17-aygoystoy-i-diki-sakka-kai-seisidi

 

08.08.2016, 14:13 | Συντάκτης: 

Μαρία Δήμα

Λόγω απουσίας των αστυνομικών μαρτύρων κατηγορίας αναβλήθηκε από το αυτόφωρο για τις 17 Αυγούστου 2016 η δίκη του Μάριου Σεϊσίδη και του Κώστα Σακκά. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της απουσίας των τριών αστυνομικών, μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση και τα τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας.

Ο Κώστας Σακκάς αφού οι αστυνομικοί του έβγαλαν τις χειροπέδες, ζήτησε να του αφαιρεθεί και το αλεξίσφαιρο γιλέκο. Το αίτημα έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο και για τους δύο κατηγορούμενους.

Από την πλευρά του συνηγόρου των κατηγορουμένων, Δημήτρη Κατσαρή, επισημάνθηκε στο Δικαστήριο ότι η υπεράσπιση δεν έχει λάβει γνώση της δικογραφίας. 

Οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, ενώ ο Κώστας Σακκάς τόνισε επιπλέον ότι επιθυμεί να λάβει γνώση της δικογραφίας.

«Ξυλοκοπηθήκαμε και από την άλλη μας κατηγορούν εμάς πως επιτεθήκαμε» υπογράμμισε στο Δικαστήριο.

Επιπλέον, ο κ. Κατσαρής σημείωσε πως η υπεράσπιση επιθυμεί να προσέλθουν οι μάρτυρες-αστυνομικοί και να καταθέσουν στη δίκη.

Εντός και εκτός του κτιρίου 7 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Οι αστυνομικοί ήταν παρατεταγμένοι στην είσοδο του κτιρίου και επέτρεπαν την προσέλευση στην δικαστική αίθουσα μόνο σε περιορισμένο αριθμό πολιτών, συνηγόρων και δημοσιογράφων, ενώ αστυνομική δύναμη βρισκόταν και μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορουμένου αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *