Ανακοίνωση της Αναρχικής Ομοσπονδίας για τη σύλληψη των αναρχικών Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη.

 

https://athens.indymedia.org/post/1562038/

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες Κώστα Σακκά και Μάριο Σεϊσίδη | Αναρχική Ομοσπονδία

από @Αναρχική Ομοσπονδία 09/08/2016 3:26 πμ.

 

Με μεγάλη λύπη μάθαμε ότι οι αναρχικοί Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης πριν μερικές μέρες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας. 

Πάραυτα, ο υπουργός Προ.Πο. Νίκος Τόσκας, έσπευσε να συγχαρεί την ΕΛΑΣ για την επιτυχία της, σε συνέχεια των συγχαρητηρίων του για τις εκκενώσεις των τριών καταλήψεων στη Θεσσαλονίκη. Με τη σειρά τους, καθεστωτικά ΜΜΕ και παρακρατικοί συγχαίρουν τις αρχές για τη σύλληψη των “τρομοκρατών”. 

Φαίνεται ότι επί ΣΥΡΙΖΑ, τα σώματα ασφαλείας σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες στο πεδίο της “εγκληματικότητας”: από την εκκένωση της κατειλημμένης Πρυτανείας τον περασμένο Απρίλιο, τους ξυλοδαρμούς και τις φυλακίσεις μεταναστών, μέχρι την πρόσφατη εκκένωση τριών καταλήψεων στέγασης μεταναστών στη Θεσσαλονίκη και τη σύλληψη των Σακκά-Σεϊσίδη, το κατασταλτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει εκείνο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το κράτος είναι εδώ και ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει απερίφραστα “παρών”, όπως οφείλει να κάνει κάθε αστική πολιτική δύναμη. 

Ο κόσμος του αγώνα γνώριζε εξ αρχής ότι δεν είχε τίποτα να κερδίσει από την αριστερή διαχείριση του κράτους, αλλά και τίποτα παραπάνω να φοβηθεί.  Οι διώξεις εις βάρος αγωνιστών και η επίθεση σε όσους και όσες αντιστέκονται ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι της πολιτικής του κράτους και του κεφαλαίου, μέχρι οι αγώνες της τάξης μας να τα ισοπεδώσουν.   

Δύναμη στους συλληφθέντες 

Αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους 

 

Αναρχική Ομοσπονδία

info@anarchist-federation.gr

http://anarchist-federation.gr

fb: https://www.facebook.com/anarxikiomospondia2015/

twitter: https://twitter.com/anarchistfedGr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *