Κολαστήριο Κορυδαλλού:Νέα ενημέρωση για τον σύντροφο Σπ. Φατούρο.

https://athens.indymedia.org/post/1564472/

 

από @αναρχικές/ αναρχικοί. 27/10/2016 8:58 μμ.

 

΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τους συντροφικούς μου εναγκαλισμούς / χαιρετισμούς σε όποιον/α μου στάθηκε και σε όποιον/α δεν μου στάθηκε. Ιδιαίτερα στους τελευταίους, θέλω να υπενθυμίσω πως ο κάθε άνθρωπος ανα πάσα ώρα μπορεί να βρεθέι στην δική μου θέση.Να μην ξεχνάει κανείς πως για όλους υπάρχει ενα κελί, με το όνομα του καθενός γραμμένο πάνω απο την πόρτα. Να είστε σίγουροι πως δεν χτίστηκε ακόμα η απομόνωση που θα με κάνει να λυγίσω! Σύντροφοι, η απομόνωση μου, το μόνο αποτέλεσμα που έιχε ήταν να τους λυγίσουμε εμείς!. Να περιμένετε σύντομα αναλυτικό κείμενο εκ μέρους μου, με όλα όσα έζησα και όλα όσα προσπάθησαν να μου φορτώσουν αυτές τις 14 ημέρες εκδίκησης.”

Ο αιχμάλωτος σύντροφος Σπύρος Φατούρος μόλις μας ενημέρωσε, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε μαζί του, πως επιτέλους υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις   (όπως ορίζει ο κανονισμός του κολαστηρίου) και με εντολή γιατρού σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε απο την απομόνωση στον 1ο όροφο του κολαστηρίου.  Επίσης ξεκίνησε την αντιρετροϊκή αγωγή , η οποία και είχε διακοπεί αυτες τις 14 ημέρες του εγκλεισμού του στην απομόνωση .                  

O ίδιος μας ζήτησε να μεταφέρουμε επι λέξη τα έξης:

΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τους συντροφικούς μου εναγκαλισμούς / χαιρετισμούς σε όποιον/α μου στάθηκε και σε όποιον/α δεν μου στάθηκε. Ιδιαίτερα στους τελευταίους, θέλω να υπενθυμίσω πως ο κάθε άνθρωπος ανα πάσα ώρα μπορεί να βρεθέι στην δική μου θέση. Να μην ξεχνάει κανείς  πως  για όλους υπάρχει ενα κελί, με το όνομα του καθενός  γραμμένο πάνω απο την πόρτα. Να είστε σίγουροι πως δεν χτίστηκε ακόμα η απομόνωση που θα με κάνει να λυγίσω! Σύντροφοι, η απομόνωση μου, το μόνο αποτέλεσμα που είχε ήταν να τους λυγίσουμε εμείς!. Να περιμένετε  σύντομα αναλυτικΝκείμενο εκ μέρους μου, με όλα όσα έζησα και όλα όσα προσπάθησαν να μου φορτώσουν αυτές τις 14 ημέρες εκδίκησης.”. 

Είναι ξεκάθαρο πια πως βρισκόμαστε ενώπιον της πιο ωμής συμβολικής συμπύκνωσης της εκδικητικότητας του κράτους απέναντι τόσο στους ορκισμένους του πολέμιους, αλλα και τελικά απένατι σε οποιονδήποτε απειλεί την ευρυθμή λειτουργία του εκμεταλευτικού  οικοδομήματος ή ακόμα και του μη- χώρου που ονομάζεται φυλακή.  Ο στόχος είναι ενας: ο <<σωφρονισμος>>  κάθε ανθρώπου στην νόρμα της κοινωνικής συμπεριφοράς που εκεκφρεταιπο  το εξουσιαστικό σύμπλεγμα.Μια ” εναλλακτική εκπαίδευση ” υπο την μορφή ποινής, καθώς η τιμωρία αποτελεί ούτως η άλλως  βασικό εργαλείο συμμόρφωσης στα κανονιστικά όρια του κράτους, για όλους τους ανθρώπους , όλων των ηλικιών. Ωστόσο το στοίχημα παραμένει ανοιχτό όσο υπάρχουν καρδιές και μυαλά που οργανώνουν λεπτό προς λεπτό την συντριπτική ήττα του κόσμου της εξουσίας, την ισοπέδωση κάθε φυλακής , ορατής και αοράτης, και την οικοδόμηση του ελεύθερου κόσμου πάνωστα γκρίζα συντρίμια των κατεργων.

ΣΥΝΤΡΟΦΕ , ΓΕΡΑ, ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 

Αναρχικές/ Αναρχικοί

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *