Λευτεριά στον Μ. Σεϊσίδη

https://athens.indymedia.org/post/1566611/

Αφίσα / Λευτεριά στον Μ. Σεϊσίδη

από συνέλευση αλληλεγγύης στον Μ. Σεϊσίδη 13/12/2016 8:03 μμ.

 

Στις 16 Γενάρη 2006 πραγματοποιήθηκε απαλλοτρίωση στην ΕΤΕ επί της οδού Σόλωνος κατά την οποία και συνελήφθη βαριά τραυματισμένος ο αναρχικός Γ. Δημητράκης. Με όχημα το δημιούργημα των αστυνομοδικαστικών μηχανισμών για τους “Ληστές με τα μαύρα” ξέσπασε ένα κυνήγι μαγισσών κατά του αναρχικού χώρου το οποίο οδήγησε στην στοχοποίηση, την έκδοση ενταλμάτων, μέχρι και στην επικήρυξη τους με 600.000€ το 2009, για τους Μάριο και Σίμο Σεϊσίδη και του Γρηγόρη Τσιρώνη, οι οποίοι και εξωθήθηκαν στη φυγοδικία. Για τους συντρόφους, Σ. Σεϊσίδη και Γ. Τσιρώνη τα αστυνομοδικαστικά μυθεύματα κατέρρευσαν τα επόμενα χρόνια, αθωώνοντάς τους για όλες τις κατηγορίες.

Στις 4 Αυγούστου 2016, σχεδόν 11 χρόνια μετά, το ταξίδι ελευθερίας του Μάριου λαμβάνει τέλος στην Σπάρτη, μετά από τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, όπου και συλλαμβάνεται μαζί με το σύντροφο Κ. Σακκά.
“Με στοχοποίησαν ως εχθρό τους, οι εχθροί του ελληνικού λαού… Αυτοί που πρώτοι συνέβαλαν στην εφαρμογή και επιβολή  των μνημονίων, δηλαδή στην κοινωνική καταστροφή που ζούμε μέχρι σήμερα. Αυτοί οι προδότες και οι κοινοί εγκληματίες, χαρακτήρισαν εμένα και τους συντρόφους μου ως ληστές και τρομοκράτες, τολμώντας να μας επικηρύξουν. Όμως τελικά, είναι οι ίδιοι οι διώκτες μας εδώ και χρόνια επικηρυγμένοι από το λαό, και όχι εμείς που αγωνιζόμαστε στο πλευρό του.

Ο λαός γύρισε την πλάτη στους κυνηγούς μας, … γιατί γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός τρομοκράτης, ποιος επιβάλει τα μνημόνια, τη φτώχεια, την ανεργία, τους φόρους και ποιος απειλεί το σπίτι του με κατάσχεση. Γνωρίζει ότι ο αληθινός τρομοκράτης είναι το κεφάλαιο και το αστικό προσωπικό του.”

Μάριος Σεϊσίδης

συνέλευση αλληλεγγύης στον Μ. Σεϊσίδη

afisa_seisidis_internet

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *