Κείμενο αλληλεγγύης φυλακισμένων αναρχικών στους απεργούς πείνας και δίψας

https://athens.indymedia.org/post/1567597/

 

από Αα 06/01/2017 11:53 πμ.

Σήμερα το πρωί δύο αναρχικές συντρόφισσες, η Κ.Α. και το μέλος του Ε.Α. Πόλα Ρούπα αιχμαλωτίζονται από τους μπάτσους.

Η συντρόφισσα Πόλα πέφτει στα χέρια τους έχοντας μαζί της και τον γιό της, τον οποίο χωρίζουν από τη μητέρα του και τον κρατούν στο τμήμα ανηλίκων.
Πίσω από τις τσιρίδες των κορακιών της Tv και τις δάφνες που προσδοκούν υφιστάμενοι και πολιτικοί προϊστάμενοι για την “νέα τους επιτυχία” κρύβεται η στυγνή ωμότητα του κρατικού μηχανισμού. Τόσο απέναντι στις συντρόφισσες που ξέρουμε καλά σε τι μεθόδους ψυχολογικής και σωματικής βίας υποβάλλονται αυτές τις ώρες, αλλά κυρίως απέναντι στο εξάχρονο παιδί που χρησιμοποιούν ως μοχλό πίεσης.

Ας μην έχει κανείς αμφιβολία για το που μπορεί να φτάσει η εκδικητικότητα τους σ’ αυτό τον πόλεμο. Μόνο εμπόδιο μπορεί να σταθεί η αλληλεγγύη. Αλληλεγγύη τόσο από πολιτικής πλευράς, όσο και από ανθρώπινης ενάντια στον ψυχικό βασανισμό ενός μικρού παιδιού που υποβάλλουν σε ανάκριση και του στερούν το οικείο του περιβάλλον.
Αριστερά και δεξιά καθίκια, που είστε προς το παρόν στη πολιτική διαχείριση της καπιταλιστικής μηχανής, ούτε να το σκέφτεστε να συνεχιστεί αυτή η αθλιότητα.

Τα περί ιδρύματος για το εξάχρονο παιδί θα μείνουν μόνο στα βρωμερά στόματα των εκβιαστών μπάτσων και ανακριτών.

Άμεση ικανοποίηση του αιτήματος της απεργίας πείνας και δίψας των αναρχικών Π. Ρούπα και Ν. Μαζιώτη.

Να δωθεί τώρα το παιδί στους συγγενείς του.

Αλληλεγγύη με όσους/ες δεν σκύβουν το κεφάλι.

Πόλεμο στην εξουσία μέχρι την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία.

 

Δημήτρης Πολίτης

Παναγιώτης Ασπιώτης

Γιάννης Μιχαηλίδης

Αντώνης Σταμπούλος

Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος

Τάσος Θεοφίλου

Γιώργος Καραγιαννίδης

Αλέξανδρος Μητρούσιας

Γρηγόρης Σαραφούδης 

Αργύρης Ντάλιος 

Φοίβος Χαρίσης 

Νίκος Ρωμανός 

Γρηγόρης Τσιρώνης 

Μάριος Σεϊσίδης

Κώστας Σακκάς 

Γιώργος Πετρακάκος

Σπύρος Χριστοδούλου

 

 

 

About kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !
This entry was posted in Nίκος Ρωμανός, Αλέξανδρος Μητρούσιας, Ανδρέας - Δημήτρης Μπουρζούκος, Αντώνης Σταμπούλος, Αργύρης Ντάλιος, Γιάννης Μιχαηλίδης, Γιώργος Καραγιαννίδης, Γιώργος Πετρακάκος, Γρηγόρης Σαραφούδης, Γρηγόρης Τσιρώνης, Δημήτρης Πολίτης, Κώστας Σακκάς, Μάριος Σε'ι'σίδης, Νίκος Μαζιώτης, Πάνος Ασπιώτης, Πόλα Ρούπα, Σπύρος Χριστοδούλου, Τάσος Θεοφίλου, Φοίβος Χαρίσης. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *