Άμεση δικαίωση των επαναστατών απεργών πείνας-δίψας!

 https://athens.indymedia.org/post/1567735/

 

από jaja 07/01/2017 3:40 μμ.

 

Στις 5 Ιανουαρίου 2016 τα ξημερώματα, συλλαμβάνεται έπειτα από επιχείρηση της “αντι”τρομοκρατικής το μέλος της ένοπλης αναρχικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, Πόλα Ρούπα. Ταυτόχρονα, συλλαμβάνεται και η αναρχική συντρόφισσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, η οποία ακολούθως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για συμμετοχή στην οργάνωση. Τα σκουλήκια του κρατικού μηχανισμού, προβαίνουν επίσης στην απαγωγή του 6χρονου γιού της συντρόφισσας Ρούπα και του συντρόφου Νίκου Μαζιώτη, μην αφήνοντας την μητέρα του να τον δει. Μια κίνηση, που πέρα από την πιο δειλή μορφή εκδικητικότητας, είναι και μια ξεκάθαρη παραδοχή από το κράτος ότι ο επαναστατικός αγώνας αποτελεί σοβαρό πολιτικό του αντίπαλο. Αποτελεί ξεκάθαρη παραδοχή ότι ο αγώνας της οργάνωσης ήταν και παραμένει πολιτικός, ήταν και παραμένει επαναστατικός.

Ο Επαναστατικός Αγώνας, με την πολιτική και αγωνιστική του στάση, το επαναστατικό του ήθος και τη δράση, έχει αφήσει μια κολοσσιαία παρακαταθήκη στην ιστορία της ένοπλης επαναστατικής πάλης, καθώς και στον συνολικότερο αγώνα για ανατροπή του κράτους και του κεφαλαίου. Στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται με αξιοπρέπεια απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους, επισημαίνοντας ότι η επανάσταση είναι ο μόνος εφικτός δρόμος για την κατάκτηση της ελευθερίας και της ισότητας, για την απαλλαγή των ανθρώπων από τα δεσμά της κρατικής και καπιταλιστικής βαρβαρότητας, της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης.

Αν νομίζουν ότι θα λυγίσουν τους ίδιους ή την αλληλεγγύη, θρέφουν όνειρα θερινής νυκτός. Ο αγώνας για την επανάσταση και την αναρχία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Άμεση δικαίωση των αιτημάτων των αναρχικών απεργών πείνας-δίψας, Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα, Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, για την απελευθέρωση του παιδιού και την επιστροφή του στους συγγενείς.

Τιμή για πάντα στον αναρχικό επαναστάτη Λάμπρο Φούντα.

Σύμπραξη για τη διάχυση της επαναστατικής προοπτικής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *