ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

https://athens.indymedia.org/post/1567698/

 

από αντιπληροφορηση 06/01/2017 11:12 μμ.

 

συλληψη Γιωργου Χαραλαμπιδη

Εδω και μερες εχει συλληφθει και κρατειται ο Γιωργος Χαραλαμπιδης στην ΓΑΔΑ.Συμφωνα με δημοσιευματα κατηγορειται για ληστειες και συμπλοκη με αστυνομικους των ΔΙΑΣ στην Πευκη.Ειναι χτυπημενος απο τους μπατσους και εχει εντονα σημαδια βασανισμου.

Ο Γιωργος Χαραλαμπιδης , που ειχε κατηγορηθει για εμμεση συμμετοχη και στην απαγωγη του βιομηχανου Μυλωνα στην θεσσαλονικη, ειχε παραβιασει αδεια απο τις φυλακες που κρατουνταν εκτιωντας μακροχρονια ποινη.Δεν ειναι η πρωτη φορα που οι μπατσοι ξεσπανε την σαδιστικη μανια τους πανω του καθως και στην πρωτη συλληψη του  ειχε βασανιστει ( φαλαγγα, ξυλοδαρμος )

Στην διαδρομη του στις φυλακες συμμετειχε σε διαμαρτυριες και στασεις και παντα στεκοταν απο την μερια του οδοφραγματος της αξιοπρεπειας και του παθους για την ελευθερια.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

 

Αλληλεγγυη

από στον Γ. Χαραλαμπιδη 07/01/2017 5:52 πμ.

Από τα καθεστωτικά μέσα εχει αρχισει, με οδηγείες τις αντιτρομοκρατικής, να διαδιδετε οτι η συλληψή του συνδέεται με αυτή της Πολας. Φτανουν ακόμα στο σημείο να αφήνουν υπόνοιες οτι μέσο αυτού κατάφεραν να εντοπίσουν την Πόλα. Είναι προφανές οτι με τετοιου είδους προπαγάνδα προσπαθούν να αποτρεψουν τις όποιες κινησης αλληλαγγύης προς τον Γιώργο και να διασπάσουν το κοινο μέτωπο αλληλεγγύης που χρειαζεται να έχουμε. Ας τους διαψευσουμε…

Κανένας συντροφος στα χέρια του κράτους

Αλληλεγγύη στον Γιωργο Χαραλαμπιδη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *