[Αθήνα] 3η συνεδρίαση από το εφετείο του Τάσου Θεοφίλου – Ενημέρωση

https://athens.indymedia.org/post/1567901/

 

από Άπατρις 10/01/2017 7:09 μμ.

https://apatris.info/theofilou3-enimerwsi/

3η συνεδρίαση από το εφετείο του Τάσου Θεοφίλου – Ενημέρωση

3η συνεδρίαση, 10/01/2017

από @ 10/01/2017 7:15 μμ.

Το εφετείο του Τάσου Θεοφίλου συνεχίστηκε σήμερα με μάρτυρες κατηγορίας τους τρεις υπαλλήλους της alpha bank και τον οδηγό ταξί, συνάδελφο του Μίχα. Κανένας από τους μάρτυρες κατηγορίας δεν αναγνώρισε τον Θεοφίλου ως πιθανό δράστη της ληστείας.

Το καπέλο, το βασικό στοιχείο της δικογραφίας που φέρεται να έχει το dna του Θεοφίλου, με βάση τα λεγόμενα των μαρτύρων, είναι διαφορετικό από αυτό που υποδεικνύει η αντιτρομοκρατική ως καπέλο του δράστη. Δηλαδή, οι μάρτυρες κατηγορίας, βλέποντας σε φωτογραφίες το καπέλο που υποδεικνύει η αντιτρομοκρατική, λένε με βεβαιότητα πως καμία σχέση δεν έχει, ούτε το σχήμα, ούτε ο τύπος καπέλου με αυτό που φορούσε ο δράστης κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Ένα επιπλέον στοιχείο που δείχνει την αθωότητα Θεοφίλου είναι η διαφορά ανάμεσα στα χέρια του Θεοφίλου και του δράστη της ληστείας. Γεγονός που έδειξαν οι φωτογραφίες της σύλληψης, το βίντεο της τράπεζας αλλά και η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα και η επισήμανση της ίδιας της προέδρου της έδρας.

Επόμενη συνεδρία 3 Φλεβάρη
και συνεχίζεται στις εξής ημερομηνίες: 6, 10, 14, 17, 20, 28 Φλεβάρη

Η ανταπόκριση από το εφετείο του Τάσου Θεόφιλου γίνεται από πρωτοβουλία συντρόφων/ισσών της «συνελευσης αλληλεγγύης στον Τάσο Θεοφίλου» και αντίστοιχα από τη συντακτική ομάδα Αθήνας της Άπατρις. Μετά από κάθε συνεδρίαση θα ανεβαίνει ενημέρωση στο site της Άπατρις και θα διακινείται μέσω αυτού σε κινηματικά μέσα.

About kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !
This entry was posted in Τάσος Θεοφίλου. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *