ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ -Ανακοίνωση απεργών πείνας Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη για την εκ νέου μεταφορά τους σε νοσοκομείο

 

https://athens.indymedia.org/post/1581008/

 

από Νίκος Μαζιώτης-Πόλα Ρούπα

05/12/2017 1:05 μμ.

 

Ανακοίνωση απεργών πείνας Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη για την εκ νέου μεταφορά τους σε νοσοκομείο

Το Σάββατο 3/12 επειδή είχε παραβιαστεί η συμφωνία για αβίαστη επικοινωνία με το παιδί μας, υπογράψαμε να φύγουμε από το Τζάνειο Νοσοκομείο.

Xθές 4/12 ο υπεύθυνος εισαγγελέας των φυλακών Σαββαΐδης, μας διαμήνυσε μέσω υπαλλήλου ότι έχει δώσει εντολή για μεταφορά μας στο νοσοκομείο των φυλακών για ακούσια νοσηλεία. Εμείς αρνηθήκαμε και μόνο εάν υπέγραφε ο ίδιος ότι θα έχουμε επικοινωνία με το παιδί μας, θα συναινούσαμε στη μεταφορά μας.

Σήμερα 5/12 ο εισαγγελέας Σαββαΐδης διέταξε τη βίαιη μεταφορά μας για ακούσια νοσηλεία με υποχρεωτική σίτιση στο Γ. Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Είναι υπεύθυνοι γι΄αυτή την εξέλιξη τόσο αυτοί που θα την εκτελέσουν εντός της φυλακής, όσο και οι γιατροί του νοσοκομείου που θα το αποδεχθούν, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με το ιατρικό τους λειτούργημα, διότι πρόκειται όχι μόνο για βίαιη μεταφορά στο νοσοκομείο αλλά η ακούσια νοσηλεία και η υποχρεωτική σίτιση διεθνώς είναι βασανιστήριο. Είναι προφανές ότι σκοπεύουν να εφαρμόσουν κάθε φασιστική μέθοδο πάνω μας για πρώτη φορά και να μας οδηγήσουν στα άκρα.

Αυτό που έκαναν στο παιδί μας όταν διέταξε η εισαγγελέας ανηλίκων ΝΙΚΟΛΟΥ, κατ΄εντολή της κυβέρνησης Συριζα- ΑΝΕΛ, την ακούσια δηλαδή νοσηλεία, να το εφαρμόσουν τώρα πάνω μας. Είναι έτοιμοι ακόμη μια φορά να ξεσκίσουν τους νόμους τους προκειμένου να μας πολεμήσουν και το εκτελεστικό όργανο αυτή τη φορά είναι ο εισαγγελέας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, συνεχίζουμε την απεργία πείνας μέχρι το τέλος.

Δεν θα δεχτούμε ορό και θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο στο βασανισμό μας.

Πόλα Ρούπα, Νίκος Μαζιώτης

Μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

* ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *