NΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Π.ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

https://athens.indymedia.org/post/1581480/

NΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Π.ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

από Νίκος Μαζιώτης-Πόλα Ρούπα

14/12/2017 3:15 μμ.

 

Μέχρι στιγμής και οι δυο πολιτικοί κρατούμενοι – απεργοί πείνας βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Αρνούνται οποιαδήποτε ιατρική πράξη καθώς και οποιαδήποτε εξέταση. Ο Νίκος Μαζιώτης έχει ”καταπέσει” σωματικά και σε επικοινωνία τηλεφωνική που είχαμε μας ενημέρωσε ότι μετά δυσκολίας σηκώνεται.

Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την ικανοποίηση του αιτήματος ώστε ο Νίκος Μαζιώτης να βγει από την απομόνωση καθώς και για την απόσυρση συνολικά του άρθρου 11 για τις φυλακές τύπου Γ΄, και της φασιστικής έμπνευσης νέο σωφρονιστικό κώδικα.
Συνεχίζουν ανυποχώρητα την απεργία πείνας μέχρι τέλους. Αρνούνται στην πράξη την ακούσια νοσηλεία.

Ενημερώσαμε τους 2 απεργούς πείνας για τις κινήσεις έμπρακτης αλληλεγγύης από επαρχία – Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισσα, Καρδίτα, Κομοτηνή, Βόλο κλπ – και τους τρόπους που αυτή η αλληλεγγύη εκδηλώνεται (κείμενα- μικροφωνική- πορείες – καταλήψεις σε site, ΜΜΕ, κομματικά γραφεία Σύριζα, εμπρηστικές κλπ).

Καλή δύναμη σε όλους τους συντρόφους/ισσες!

 

Στην Αθήνα, το Σάββατο 16/12/17, στις 16:00 θα γίνει μικροφωνική στο Μοναστηράκι και στην συνέχεια ΠΟΡΕΙΑ που διοργανώνεται  από την Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Αγώνα των Κρατουμένων ενάντια στο νέο σωφρονιστικό.

Καλούμε τους συντρόφους/ισσες, πολιτικές συλλογικότητες, στέκια, καταλήψεις, συνελεύσεις κλπ, να στηρίζουν με τη συμμετοχή τους την πορεία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *