Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ-ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ

 

https://athens.indymedia.org/post/1581651/

 

από ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗΣ ΑΣΟΕΕ

17/12/2017 10:14 μμ.

 

Σήμερα 17/12, η πρυτανική αρχή έστειλε το γραμματέα της στην ανοιχτη διαδικασία για να αλιεύσει πληροφορίες σχετικά με τη δυναμική της κατάληψης και τις προθέσεις των καταληψιών. Του δηλώσαμε ρητά, ότι δεν έχουμε καμία πρόθεση συνδιαλλαγής με την πρυτανικιή αρχή και ότι σκοπεύουμε να παραμείνουμε στο κτήριο. Στις κεκαλυμμένες απειλές του εντεταλμένου ως προς μία ενδεχόμενη εκκένωση, δηλώσαμε, ότι η πορεία της κατάληψης εξαρτάται αποκλειστικά από την έκβαση της απεργίας πείνας και ότι δε συνδιαλλεγόμαστε με την πρυτανική αρχή. Ο πρύτανης πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό του, ότι δε μας κάνει καμία χάρη και ότι οποιαδήποτε απόπειρα εκκένωσης θα είναι μία βαρυσήμαντη πολιτική επιλογή της οποίας θα επωμιστεί το κόστος.

Αύριο 18/12 από τις 9:00 το πρωί καλούμε κόσμο να πλαισιώσει το εγχείρημα καθώς έχουν γίνει καλέσματα ενάντια στην κατάληψη από φοιτητές. Το συγκεκριμένο φοιτητικό υποκείμενο που ενδέχεται να συσπειρωθεί αύριο δε μας είναι άγνωστο.Είναι οι γνωστοί καριερίστες, που επιδιώκουν την εύρυθμη ακαδημαική λειτουργία, τους καθαρούς τοίχους, που σκουπίζεις το πάτωμα από τα σάλια τους, που πατούν επί πτωμάτων διεκδικώντας τα νεοφιλελεύθερα ατομικά δικαιώματα τους. Είναι οι γνωστοί αντιδραστικοί σε κάθε προσπάθεια αναρχικού αγώνα, που τους καθυστερεί από τον καπιταλιστικό στίβο της ανέλιξης στην κοινωνική πυραμίδα.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 


ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΣΟΕΕ ΣΤΙΣ 9:00 π.μ

 

This entry was posted in ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (2017), Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, Νίκος Μαζιώτης, Πόλα Ρούπα, ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *