ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ΤΟΝ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ!

https://athens.indymedia.org/post/1581897/

 

από ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ’ΤΑ ΚΕΛΙΑ

23/12/2017 4:44 μμ.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ !   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ  ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ Π.ΡΟΥΠΑ   ENANTIA ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!   ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΛΑΚΗΣ – ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!      «ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ» – Αθήνα 23/12/2017

 

ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ΤΟΝ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ!

Με την πρόφαση της «Ρουφιανιάς» «μπορούμε να πλακώνουμε συντρόφους στο ξύλο», «να μην δίνουμε στοιχεία περί εθνικότητας ή άλλων χαρακτηριστικών των δολοφόνων στους κρατικούς υπηρέτες ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΕΛΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΘΕΙ  – ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ» ! ΕΛΕΟΣ !!!

Στις πρόσφατες 36 μέρες απεργίας πείνας του Νίκου Μαζιώτη και της 39 της Πόλα Ρούπα πολλοί-ες από εμάς υπήρξαμε αυτόπτες μάρτυρες της καλά μελετημένης αποχής αλληλεγγύης από αρκετά πολιτικά άτομα – οντότητες και εγχειρήματα του α/α χώρου  εντός και εκτός των τειχών. Της προσπάθειας διαστρέβλωσης  των αιτημάτων του αγώνα της απεργίας πείνας  των συγκεκριμένων συντρόφων Π.Ρούπα και Ν. Μαζιώτη. Ταυτόχρονα οι πληρωμένοι εξαπατητές της ελευθερίας από τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε συνεισέφεραν το έργον τους επίσης δια την μη ικανοποιητική έκβαση του αγώνα των σ. Π.Ρούπα και Ν.Μαζιώτη με την ηχηρή σιωπή τους,   καθώς και με την εσκεμμένη τους υπονόμευση στον αγώνα των Π.Ρούπα και Ν.Μαζιώτη, (βλέπε το κατάπτυστο – αντιαλληλέγγυο άρθρο της Άντα Ψαρρά στην Εφημερίδα των Συντακτών (https://www.efsyn.gr/arthro/apergia-peinas-kai-foties-ston-korydallo). Για να μην αναφερθούμε στην ίδια την κυβέρνηση του Σύριζα  που  στέλνει  τους μπάτσους για να προσαγάγουν  συντρόφους έξω από το σπίτι του υπ. Δικαιοσύνης Κοντονή που για μια απλή διαμαρτυρία ενάντια στο νέο σωφρονιστικό και σε αλληλεγγύη με τους απεργούς πείνας Ν.Μαζιώτη και Π.Ρούπα καταλήγουν στην ΓΑΔΑ.

( https://athens.indymedia.org/post/1580934/)

 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:  ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ – ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ  ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ 2 ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΟΣΗΣ !

 

 Τώρα και ενώ επίπονα το αίτημα του Νίκου Μαζιώτη ικανοποιείται και  ο ίδιος μεταφέρεται στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και ενώ δεν προλαβαίνει καλά – καλά να αναρρώσει από την απεργία πείνας δέχεται επίθεση από 10 κρατούμενους που τον κτυπούν σοβαρά και τον στέλνουν στο νοσοκομείο αποκαλώντας τον «Μάγκα».

Εδώ – αν και από μαρτυρίες τόσων και τόσων χιλιάδων κρατούμενων ανά τον κόσμο – γνωρίζουμε ότι οι φυλακές είναι ένας  βόθρος – δεν θα είμαστε σίγουρα εμείς οι απέξω  που θα πούμε με ακρίβεια ποιοι και πως και  με τι ευτελή και αναξιοπρεπή  ανταλλάγματα ήταν αυτοί που κτύπησαν τον Νίκο Μαζιώτη, αλλά μπορούμε να βλέπουμε δυστυχώς με ακρίβεια το πώς η χυδαιολογία εναντίον του συνεχίζει.  Και για όποιους έχουν παρακολουθήσει ή διαβάσει ή ακούσει στο δικαστήριο τα κείμενα και τα λόγια  του Νίκου Μαζιώτη και της Π.Ρούπα γνωρίζουν πολύ καλά φυσικά την Βαθιά Επαναστατική Ευγνωμοσύνη τους στον δολοφονημένο τους σύντροφο Λ. Φούντα μέλους του Επαναστατικού Αγώνα και όχι τις αισχρολογίες που ολοφάνερα εκδικητικά τους επισυνάπτει ο πρώην σύντροφός τους Κ. Γουρνάς ο οποίος μάλιστα επικαλείται και το indymedia να τους πετάξει στον κάδο των αχρήστων – αφαιρώντας τους την πολιτική τους ταυτότητα. (https://athens.indymedia.org/post/1581889/). Όσο για τα περί «ρουφιανιάς» που ξανά και ξανά αναφέρει ο Κ.Γουρνάς  έχω αναφερθεί στην αρχή του κειμένου και σε άλλα μου κείμενα.

Επικροτώ δίχως άλλο τις θέσεις του σ. Γιώργου Μεριζιώτη (  https://athens.indymedia.org/post/1581874/)

Και θα ευχόμουν ολόκαρδα να γίνουν πραγματικότητα! Γιατί αν γινόντουσαν πραγματικότητα θα είχαμε  κάνει πράγματι ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Η δε αναρχική ηθική και η δεοντολογία διακυβεύονται μόνο από τους αναρχικούς επαναστάτες και όχι από ευτελή ξεκατινιάσματα. Όπως και η ίδια η ιστορία η οποία θέλουμε δεν θέλουμε γράφετε μόνο  από τους ίδιους τους επαναστάτες και οτιδήποτε άλλο γίνεται ο μακρινός απόηχος μιας διαστρεβλωμένης ύπαρξης. Και οι σύντροφοι Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα είναι αληθινοί επαναστάτες για να ανατρέπουν κάθε φορά το υπάρχον ! ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ !

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ  ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ Π.ΡΟΥΠΑ

 

ENANTIA ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!

 

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΛΑΚΗΣ – ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! 

 

 

«ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ» – Αθήνα 23/12/2017

 

 

https://kraygesapotakelia.espivblogs.net/2017/12/23/%ce%bf%cf%84%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%86%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1/

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *