ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

https://athens.indymedia.org/post/1583552/

 

από Αλληλεγγυοι/ες

05/02/2018 12:43 μμ.

 

Υπάρχουν στιγμές που τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα και οι λέξεις φαντάζουν πολύ μικρές μπροστά τους για να τα περιγράψουν. Μία ανάλογη στιγμή ήταν κι αυτή που έλαβε χώρα το απόγευμα στις 2/4,καθώς αντίκρυζα τις δεκάδες μηχανές των αλληλέγγυων ,να κατακλύζουν τους δρόμους της συνοικίας που διαμένω και να καταλήγουν έξω από την πόρτα του διαμερίσματος-φυλακής μου.
Πραγματικά ότι και αν πω, μπροστά σαυτό που βίωσα θα είναι λίγο.
Κατά το παρελθόν βρέθηκα πολλές φορές στην θέση αυτή ,του να εκφράζω την έμπρακτη αλληλεγγύη μου σε αιχμάλωτους συντρόφους ,είτε στην ευελπίδων έπειτα από κάποια σύλληψη ,είτε στην αίθουσα ενός δικαστηρίου κατά την διάρκεια μιας δίκης ή σε μια απεργία πείνας συντρόφου, αλλά ως αποδέκτης της πλέον συνειδητοποιώ την αληθινή της αξία !
Η μεγαλειώδης παρουσία των συντρόφων/ισσών από διάφορες συλλογικότητες και τάσης του χώρου,το κλιμα ενότητας που αυτό απέπνεε,ο βροντερός παλμός των συνθημάτων συμπαράστασης που δονούσαν την γειτονιά , με γέμισαν χαρά ,δύναμη και κουράγιο στον αγώνα που δίνω για την ανάκτηση της ελευθερίας μου. Στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί ενάντια σαυτούς που επιδιώκουν να μας την περιορίσουν με κάθε τρόπο και μέσο.
Το ριζοσπαστικό αναρχικό κίνημα μέσα από μια πολυμορφία δράσεων αλληλεγγύης ,δείχνει τα αντανακλαστικά του, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι κανένας αιχμάλωτος σύντροφος δεν είναι μόνος του , έρμαιο στις αδηφάγες ορέξεις του κράτους και των μηχανισμών του. Για ακόμη μια φορά στήνει αναχώματα αντίστασης και δεν αφήνει τις μεθοδεύσεις και τις κατασταλτικές πρακτικές της αστυνομό – δικαστικής μαφίας αναπάντητες.
Την Παρασκευή 2/4 δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα προς τους εχθρούς της ελευθερίας ότι τα βρώμικα σχέδια τους για την εξόντωση των αγωνιστών θα μας βρουν μπροστά τους.

Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι και αυτή η μάχη στο τέλος θα χει μια νικηφόρο κατάληξη!

Άλλωστε η μόνη χαμένη μάχη ,είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτέ…
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες/ους τους αλληλέγγυους!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
                                        ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *