ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ- ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΑ ΨΈΜΑΤΑ, Ο. ΑΓΏΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

 

https://athens.indymedia.org/post/1585190/

 

από Επιτροπή Αγώνα γυναικείων -ανδρικών φυλακών > Κορυδαλλού (Α.Β.Γ.Δ.Ε και Α θέση υπογείου παραρτήματος

12/03/2018 9:46 πμ.

Οι πράξεις μιλάνε καλύτερα από τα λόγια  Τέλεια και Παύλα !!

Η Επιτροπή Αγώνα Φυλακών δημιουργήθηκε από κρατούμενους που αγωνίζονται ενάντια στον φασιστικό νέο σωφρονιστικό κώδικα.

Σε αυτήν συμμετέχουν άραβες,  έλληνες, αλβανοί,  ρωσοποντιοι, κουρδοι ,εκπροσωπώντας χιλιάδες κρατούμενους που υπογράφουν τα κείμενα της Επιτροπής και στηρίζουν την κινητοποίηση στις φυλακές. 

Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι η επιτροπή κρατιέται μακριά από προσωπικές διαφορές και πολιτικαντικους σχεδιασμούς

Διαβάζοντας όμως το πρόσφατο κείμενο της κρατούμενης Π.Ρούπα μετά τα περιστατικά του ξυλοδαρμού της από συγκρατούμενες της, φαίνεται πως κάπου έχει μπερδευτεί. 

Τα ψέματα της, την αφήνουν ακάλυπτη και εκτεθειμένη, καθώς όλοι, φίλοι και εχθροί,  γνωρίζουν πως ο αγώνας των χιλιάδων κρατούμενων και της επιτροπής, είναι αυτός που βραχυκύκλωσε τις φασιστικές διατάξεις του νέου σωφρονιστικού κώδικα, ανάγκασε τους εκπροσώπους του υπουργείου να επισκεφθούν επανειλημμένως τις φυλακές, ενίσχυσε παράλληλους αγώνες, κατήγγειλε την δολοφονική αδιαφορία των υπευθύνων που οδήγησε στον θάνατο 5 συγκρατούμενους μας σε κελιά και κρατητήρια ,δημιούργησε γέφυρες επικοινωνίας με τον κόσμο εκτός των τειχών και κορυφώθηκε με την δυναμική αντίδραση ενάντια στην μεταγωγή συγκρατούμενου μας από τα ΕΚΑΜ στις 24/2.

Είναι λυπηρό για μια κρατούμενη που λέει ότι αγωνίζεται,  να εξυπηρετεί, με τα ψέματα της ,τα σχέδια και την προπαγάνδα όλων αυτών που θέλουν να μας θάψουν ακόμα πιο βαθειά στα τσιμέντα και στα κάγκελα της φυλακής. 

Και προφανώς η συμπεριφορά της προκαλεί ερωτήματα μέσα στις φυλακές. 

Για αυτό είναι αναγκαίο να τερματίσει αυτό το θέατρο και ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων που προσπαθεί να μετατρέψει το σύνολο των κρατούμενων και αλληλέγγυων σε θεατές ασκήσεων ίντριγκας,  απωθημένων και μεγαλομανίας.

Οι πράξεις μιλάνε καλύτερα από τα λόγια 

Τέλεια και Παύλα 

Επιτροπή Αγώνα Ανδρικών Φυλακών Κορυδαλλού 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *