ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

https://athens.indymedia.org/post/1585497/

 

από Επιτροπή αγώνα Παραρτήματος Ν. Κ.Κ.

16/03/2018 6:57 μμ.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! 

Την ώρα που το σύνολο των φυλακών της ελληνικής επικράτειας κινητοποιούνται, στην προοπτική ενός νέου σωφρονιστικου κώδικα – έκτρωμα, αλλά και ενός άλλου νέου ποινικό κώδικα – εξίσου έκτρωμα, εμείς σαν Παράρτημα του νοσοκομείου κρατουμένων Κορυδαλλού δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Δεν μπορούμε να παραδώσουμε χωρίς μάχη και τα τελευταία δικαιώματα, τα οποία θα μπορούσαμε με μάχες να κατακτήσουμε. Άλλωστε πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν κεκτημένα δικαιώματα, παρά μόνο δικαιώματα προς κατάκτηση, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει, γιατί όλα συνεχίζονται.

Δηλώνουμε την πρόθεση μας να είμαστε για άλλη μια φορά κομμάτι του αγώνα, τον οποίο δίνουν οι συγκρατούμενοι/ες μας σε όλη την Ελλάδα και ο οποίος αγώνας μας αφορά άμεσα.
Αποφασίσαμε να βάλουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές που μπορεί να έχουμε όλοι, γιατί το ένα κοινό που μας συνδέει όλους είναι πως είμαστε όλοι κρατούμενοι και το άλλο είναι πως συμφωνούμε στο ότι η δικαιοσύνη, το κράτος και η εξουσία έχουν ανοίξει τεράστιους ομαδικούς τάφους και ετοιμάζονται να νομοθετήσουν και να νομιμοποιήσουν τον τρόπο που θα μας πετάξουν μέσα.
Συμφωνούμε καθολικά πως οι πρώτοι που θέλουν να ρίξουν μέσα είμαστε εμείς,  που είμαστε ασθενείς κρατούμενοι, οι περισσότεροι εξαρτημένοι, μεταφράζοντας την ύπαρξη μας σε υγειονομική βόμβα. Εμείς λέμε η υγειονομική  βόμβα είναι το πτώμα του καθωσπρεπισμού σε αποσύνθεση.  Συμφωνούμε ότι  νομίζουν πως δεν νοιάζεται κανείς για εμάς.
Συμφωνούμε να μην πέσουμε σαν πρόβατα γιατί απλά δεν είμαστε, αντιθέτως είμαστε πολιτικά υποκείμενα με άποψη, με φίλους, με οικογένειες, με συντρόφους, με ζωές, και προς απογοήτευση τους, με καθαρό πολιτικό λόγο ο οποίος και αλληλεπιδρά με των άλλων συγκρατουμενων σε όλες τις φυλακές.

Δηλώνουμε την συμμετοχή μας στην επιτροπή αγώνα, δηλώνουμε παρόντες σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα και δηλώνουμε πως θα επανέλθουμε σύντομα με αναλυτικό υπογεγραμμενο κείμενο.

Ακόμα στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς σε όλους/ες όσους/ες συμμετέχουν στις επιτροπές αγώνα, σε όλους/ες όσους/ες θα συμμετάσχουν στο μέλλον και στέλνουμε με την σειρά μας την εμπρακτη αλληλεγγύη μας σε κάθε συγκρατούμενο/η  μας σε όλη την επικράτεια, με εξαίρεση το οποιοδήποτε φασιστοειδές το οποίο και προειδοποιούμε ανοιχτά πως θα πνίξουμε με τα άντερα του.

Τέλος,  καλούμε κάθε αντιστεκόμενο κομμάτι της κοινωνίας να στηρίξει με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο αυτόν τον αγώνα.

Υ. Γ. : θα υπάρξει αναλυτικό κείμενο με κάθε αίτημα μας στο άμεσο μέλλον.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ  ΚΑΤΕΡΓΟΥ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ  ΤΟΥΣ… 

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 
16/03/18

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *