Αθωώθηκαν οι σύντροφοι-συντρόφισσες για την ανακατάληψη της Villa Amalias

 

https://athens.indymedia.org/post/1585812/

 

από victoria central

23/03/2018 12:07 μμ.

 

VILLA AMALIAS ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

 

Με τη συμμετοχή δεκάδων αλληλέγγυων πραγματοποίηθηκε χθες Πέμπτη 22/3/18 η δίκη των 91 συντρόφων-συντροφισσών για την ανακατάληψη της Villa Amalias (9/1/13) (o 92ος σύντροφος -όντας εκείνη την εποχή ανήλικος- είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο ανηλίκων, όπου και είχε καταδικαστεί σε χρηματικό πρόστιμο). 

Με ψηλά το κεφάλι, οι σύντροφοι-συντρόφισσες αρνήθηκαν στο σύνολο του το ανυπόστατο κατηγορητήριο, ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη της ανακατάληψης και έστειλαν μήνυμα Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και όλους τους αυτοοργανωμένους χώρους Αγώνα που 5 χρόνια μετά, συνεχίζουν να βρίσκονται στο στόχαστρο κράτους και παρακράτους.

Με τους μπάτσους μάρτυρες κατηγορίας να μην μπορούν να στηρίξουν ούτε στο ελάχιστο τις στημένες κατηγορίες, μετά και την εισαγγελική αθωωτική πρόταση, η έδρα -εμφανώς εκνευρισμένη και αμήχανη- δεν είχε άλλη επιλογή απο το να ψελλίσει τη λέξη “αθώοι για όλες τις κατηγορίες” (περιλαμβανομένης της άρνησης δακτυλοσκόπησης).

Στις 23/4/18 δικάζονται οι σύντροφοι-συντρόφισσες που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια της εκκένωσης της Villa Amalias (20/12/12). Θα είμαστε εκεί για να θυμίσουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Αλληλεγγύη ήταν είναι και θα είναι το όπλο μας.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ Ν’ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *