ΦΥΛΑΚΕΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ – ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

https://athens.indymedia.org/post/1584093/

 

από Επιτροπή Αγώνα γυναικείων -ανδρικών φυλακών > Κορυδαλλού (Α.Β.Γ.Δ.Ε και Α θέση υπογείου παραρτήματος

19/02/2018 11:29 πμ.

 

Κλιμακωση

 

Απο την προηγουμενη βδομαδα  διευρυναμε  την κινητοποιηση μας διεκδικωντας να σπασει το εκδικητικο καθεστως που επικρατει στις φυλακες Λαρισσας και μας κοβουν ολες τις αδειες και τις αναστολες. 

Μεχρι στιγμης τιποτα δεν εχει αλλαξει, κανενας αρμοδιος δεν εχει αναλαβει τις ευθυνες του και το μονο που πηραμε ήταν αοριστες υποσχεσεις που πρακτικα δεν σημαινουν τιποτα. 

Ηδη στην μεγαλη κινητοποιηση που πραγματοποιειται εδω και μηνες στις φυλακες της ελλαδας ενα απο τα βασικοτερα αιτηματα της ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΑΓΩΝΑ  ΦΥΛΑΚΩΝ ειναι η καταργηση της υπερεξουσιας των εισαγγελεων και η χορηγηση αδειων στους κρατουμενους ως δικαιωμα κι οχι ως ευεργετημα αναλογα με τα γουστα των εισαγγελεων. 

 

Για αυτο κι εμεις σημερα Δευτερα 19 Φεβρουαριου προχωραμε σε αυτο που ειχαμε ηδη εξαγγειλει.Κλιμακωνουμε την κινητοποιηση μας κατα μια ωρα και κραταμε δυναμικα την φυλακη (κελια και προαυλια) ανοιχτη απο τις 8.00 το πρωι μεχρι τις 21.00 το βραδυ. 

Στην περιπτωση που και παλι οι φωνες μας πεσουν στο κενο τοτε την επομενη βδομαδα θα αυξησουμε παλι κατα μια ωρα την κινητοποιηση μας. 

Απο την αρχη της κινητοποίησης μας εχουμε αποδειξει οτι εμεις δεν μιλαμε για να   κερδισουμε εντυπωσεις αλλα οτι λεμε το κανουμε πραξη.. 

 ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΛΑΡΙΣΣΑΣ (πτερυγα Γ)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *