ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΚΟΡΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ-ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ »ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ»

https://mpalothia.net/anoichti-epistoli-tis-kratoymenis-panagiotas-zografoy-pros-ton-ypoyrgo-dikaiosynis-korioi-trone-kratoymenoys-es-sto-kentro-kratisis-metagogon-stin-petroy-ralli/

Λάβαμε 06/07/2018

Δημοσιοποιούμε την

 

6/7/18

Κύριε Κοντονή,

Είμαι η Παναγιώτα Ζωγράφου κρατούμενη σε γυναικείες φυλακές εδώ και 3 χρόνια. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο κέντρο κράτησης-Μεταγωγών στην »Πέτρου Ράλλη». Οι συνθήκες εδώ είναι προϊστορικές, τριτοκοσμικές, τραγικές και απάνθρωπες. Χθες το βράδυ με μετέφεραν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού από τσιμπήματα κοριών και κατσαρίδων,στην Ελλάδα του 2018!

Όταν έρχεστε για »κοινωνικές επισκέψεις» στην Πέτρου Ράλλη μπείτε έστω για μια φορά από την είσοδο των κρατουμένων μπείτε έστω για λίγο στα κελιά των φυλακισμένων να δείτε κρατούμενους φαγωμένους από τους κοριούς.

Ζητώ την άμεση μετάβασή μου στο κέντρο κράτησης στον Ελαιώνα Θηβών. Όσο παρατείνεται εδώ η κράτησή μου σημαίνει  άλλο ένα βράδυ μάρτυριο από τα τσιμπήματα των κοριών και μεταφορά μου στο νοσοκομείο Κορυδαλλού.

Έχω κάνει το ίδιο αίτημα και αναφορά και στο κέντρο κράτησης-Μεταγωγών της »Πέτρου Ράλλη» χωρίς όμως επίσημα να μου δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου και γι’ αυτό στέλνω όπου μπορώ τη συγκεκριμένη επιστολή.

Ζωγράφου Παναγιώτα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *