ΗΧΗΤΙΚΟ: 11- 07 -2018 ΑΠΟΦΑΣΗ 3ΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ

ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ:

 

https://athens.indymedia.org/post/1589939/

Ενημέρωση: Απόφαση του τρομοδικείου για τις ποινές που επέβαλε στην Πόλα Ρούπα – μέλος του Ε. Α.για την επίθεση στην ΤτΕ

από Αλληλέγγυοι/Αλληλέγγυες στον Επαναστατικό Αγώνα

11/07/2018 3:24 μμ.

 

Τα σκυλιά του κράτους και των αφεντικών τους, δικαστές στο τρομοδικείο του Κορυδαλλού, επέβαλαν στην Αντάρτισσα πόλης Πόλα Ρούπα ποινή ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών. Αξιοσημείωτο είναι ότι η έδρα δεν καταδίκασε την Πόλα Ρούπα σύμφωνα μόνο με την πρόταση του εισαγγελέα, αλλά επέρριψε ποινές ακόμα και για ”φυσική αυτουργία” της Πόλας Ρούπα στην βομβιστική επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα, κατηγορία και ποινή αντίστοιχα που ούτε ο εισαγγελέας Δράκος είχε τολμήσει να προτείνει.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ΄ ΔΙΚΗΣ  ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΙΣ 10/04/2014, ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών στην συντρόφισσα Πόλα Ρούπα, υιοθετώντας τις θέσεις του εισαγγελέα Δράκου στην αγόρευσή του. Η ποινή της ισόβιας στην οποία έχει καταδικαστεί και ο σύντροφος Μαζιώτης το 2016 για την ίδια επίθεση, δεν αφορά μόνο στην εκδίκηση και στην λύσσα του κράτους απέναντι σε δύο αμετανόητους και συνεπείς επαναστάτες, που δεν παραδόθηκαν στην φυλακή το 2013, στο τέλος της πρώτης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα, και πέρασαν στην παρανομία, για να συνεχίσουν τη δράση της οργάνωσης, αλλά αποδεικνύει σύμφωνα με την αγόρευση του εισαγγελέα Δράκου, την επικινδυνότητα της δράσης του Επαναστατικού Αγώνα, ως πρόσφορης για την υπονόμευση και την κατάρρευση της οικονομίας και του καθεστώτος.

Να θυμίσουμε ότι ο εισαγγελέας Δράκος, στην αγόρευσή του, είχε δηλώσει ότι η επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος, θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του κτιρίου, και ότι εάν κατέρρεε το κτίριο, θα κατέρρεε το χρηματοπιστωτικό σύστημα και η οικονομία της χώρας.

            
Η ισόβια στην Ρούπα, όπως και στον Μαζιώτη επιβεβαιώνει από την πλευρά του εχθρού, δηλαδή του κράτους, την ορθότητα της στρατηγικής του Επαναστατικού Αγώνα, που θεωρούσε ότι τα μεγάλα χτυπήματα, σε νευραλγικές δομές ενός ήδη αδύναμου λόγω κρίσης συστήματος, μπορούν να επιφέρουν την κατάρρευσή του.

Aλληλέγγυοι/Αλληλέγγυες στον Επαναστατικό Αγώνα

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *