Πρόβλημα με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σπύρου Χριστοδούλου

https://athens.indymedia.org/post/1595336/

από σύντροφοι-ισσες

04/02/2019 8:27 μμ.

O σύντροφος και απεργός πείνας (από 14/01) Σπύρος Χριστοδούλου αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες από τα καρτοτηλέφωνα της φυλακής, τις τελευταίες δύο ημέρες. Κάθε κλήση του έχει διάρκεια 1 λεπτού με αποτέλεσμα ο σύντροφος να ταλαιπωρείται ιδιαιτέρως με το να αναγκάζεται να παίρνει ξανά και ξανά. Σύμφωνα με τις εξηγήσεις των σωφρονιστικών πρόκειται για πρόβλημα του ΟΤΕ, το οποίο αύριο αναμένεται να επιλυθεί. Μένει να το δούμε και στην πράξη… Εμείς απ’ τη μεριά μας δεν θεωρούμε πως τα καρτοτηλέφωνα χαλάν τυχαία στην 22η μέρα απεργία πείνας του συντρόφου.

Λόγια που μας μετέφερε ο σύντροφος για το συμβάν:

«Κανένας μπάτσος και κανένας διώκτης δεν μπορεί να μου κάμψει το ηθικό, είμαι τόσο δυνατός που δεν λυγίζω απέναντι σε κανένα βρωμιάρη της κρατικής καταστολής.»

Οι τελευταίες μετρήσεις του Σπύρου Χριστοδούλου, το βράδυ, στις 04/02 ήταν: 52 ζάχαρο, 10 μεγάλη πίεση, 8,5-9 μικρή πίεση, 96 σφυγμοί


ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΑΠΟ “ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ”:

Καθόλου τυχαία μπλοκαρίστηκαν οι τηλεπικοινωνίες στον σύντροφο όταν από την Δευτέρα 4 Φλεβάρη κανονίζαμε μαζί του μια συνέντευξη στο «Κραυγές απ΄τα Κελιά». Σήμερα Τετάρτη 6 Φλεβάρη ακόμα περιμένουμε να ξεμπλοκάρουν οι τηλεφωνικές γραμμές των φυλακών Λάρισας. Ποιος αρμόδιος εισαγγελέας μπορεί να βοηθήσει ?

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *