Πρόβλημα με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σπύρου Χριστοδούλου

https://athens.indymedia.org/post/1595336/

από σύντροφοι-ισσες

04/02/2019 8:27 μμ.

O σύντροφος και απεργός πείνας (από 14/01) Σπύρος Χριστοδούλου αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες από τα καρτοτηλέφωνα της φυλακής, τις τελευταίες δύο ημέρες. Κάθε κλήση του έχει διάρκεια 1 λεπτού με αποτέλεσμα ο σύντροφος να ταλαιπωρείται ιδιαιτέρως με το να αναγκάζεται να παίρνει ξανά και ξανά. Σύμφωνα με τις εξηγήσεις των σωφρονιστικών πρόκειται για πρόβλημα του ΟΤΕ, το οποίο αύριο αναμένεται να επιλυθεί. Μένει να το δούμε και στην πράξη… Εμείς απ’ τη μεριά μας δεν θεωρούμε πως τα καρτοτηλέφωνα χαλάν τυχαία στην 22η μέρα απεργία πείνας του συντρόφου.

Λόγια που μας μετέφερε ο σύντροφος για το συμβάν:

«Κανένας μπάτσος και κανένας διώκτης δεν μπορεί να μου κάμψει το ηθικό, είμαι τόσο δυνατός που δεν λυγίζω απέναντι σε κανένα βρωμιάρη της κρατικής καταστολής.»

Οι τελευταίες μετρήσεις του Σπύρου Χριστοδούλου, το βράδυ, στις 04/02 ήταν: 52 ζάχαρο, 10 μεγάλη πίεση, 8,5-9 μικρή πίεση, 96 σφυγμοί


ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΑΠΟ “ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ”:

Καθόλου τυχαία μπλοκαρίστηκαν οι τηλεπικοινωνίες στον σύντροφο όταν από την Δευτέρα 4 Φλεβάρη κανονίζαμε μαζί του μια συνέντευξη στο «Κραυγές απ΄τα Κελιά». Σήμερα Τετάρτη 6 Φλεβάρη ακόμα περιμένουμε να ξεμπλοκάρουν οι τηλεφωνικές γραμμές των φυλακών Λάρισας. Ποιος αρμόδιος εισαγγελέας μπορεί να βοηθήσει ?

 

About kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !
This entry was posted in Σπύρος Χριστοδούλου. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *