Ενημέρωση απο Σπύρο Χριστοδούλου

https://athens.indymedia.org/post/1595463/

από @/@

06/02/2019 7:42 μμ.

Ο Σ.Χριστοδούλου είναι στην 24η μέρα απέργιας πείνας

Φυλακές  

Σήμερα το μεσημέρι ο σύντροφος Σπύρος Χριστοδούλου πήγε στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας μετά απο προτροπή του γιατρού της φυλακής επειδή είχε έντονες αρρυθμίες. Εκεί το προσώπικο τον προέτρεψε να του βάλουν ορο κάτι που αρνήθηκε και επέλεξε να επιστρέψει στη φυλακή οικειοθελώς υπογράφοντας. Εκει αναμένει να αποσταλούν οι μετρήσεις του απ.το νοσοκομείο. Όπως μας είπε να μεταφέρουμε , οι τηλεφωνική επικοινωνία με τους συντρόφους και την οικογένεια του είναι πολύ σημαντική για να τη στερείται στο νοσοκομειο. Τελευταία εξέλιξη στην υγεία του είναι, έντονος πόνος στο αριστερό του πόδι και δυσκολία στο περπάτημα.

όπως μας είπε να μεταφέρουμε :

”Μου είπαν να βάλω ορό και εγώ τους γνωστοποίησα οτι είμαι απεργός πείνας και μόνο όταν το πω εγώ, με το στόμα μου, θα γίνει αυτό. Κάτι που δεν θα πω ποτέ”

Οι τελευταίες του μετρήσεις απο τη φυλακή είναι ζάχαρο-51 , απώλεια σωματικού βάρους 20 κιλα.

Τη πορεία του αιτήματος του έχει τώρα αναλάβει ο τρίτος εισαγγελέας. Ο φάκελος του βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελέως Β.Βλάχου και αναμένεται να απαντήση.

Καθέ μέρα που αυτή καθηστερεί επιβαρύνεται η υγεία του συντρόφου μας.

ΣΠΥΡΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

αλληλέγγυοι/ες

 

About kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !
This entry was posted in Σπύρος Χριστοδούλου. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *