Σπύρος Χριστοδούλου- Σύντομο ενημερωτικό κείμενο

https://athens.indymedia.org/post/1595639/

 

από Utopia A.D.

13/02/2019 3:01 μμ.

 

Σπύρος Χριστοδούλου- Σύντομο ενημερωτικό κειμενο

Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους τους συντρόφους και συντρόφισσες, θέλω να σας ενημερώσω ότι στις 12.2.19 παρανόμως στείλαν την αίτηση μου στο ακροατήριο της Εύβοιας, που είναι ο λόγος που έχω ξεκινήσει απεργία πείνας, γιατί με αυτό τον φασιστικό και αναιτιολόγητο χειρισμό νομίζουν ότι θα μου κλέψουν τα χρόνια που έχω εκτίσει, ορίζοντας παράνομα δικάσιμο στις 28.2.19 ώστε να αποφανθούν αν θα προσμετρηθούν οι ποινές μου ενώ μία μέρα νωρίτερα (11.2) έστειλα φαξ (9:30π.μ.) στην εισαγγελία εφετών Εύβοιας πως παραιτούμαι από την παράνομη διαδικασία που άσκησε πάλι η εισαγγελία εφετών Αθηνών Βλάχου στην εισαγγελία εφετών Εύβοιας Δεληστάθη, η οποία Δεληστάθη αγνοώντας την παραίτηση μου από την παράνομη υπέρβαση εξουσίας που ασκούν, την παραπέμπει σε δίκη στις 28.2.19 με αποτέλεσμα να χάσω τα χρόνια που έχω εκτίσει.

Θα σας ενημερώσω αναλυτικά με ένα ολοκληρωμένο κείμενο για το πώς έχει η κατάσταση αργότερα. Σας εύχομαι καλή δύναμη σε όλες και όλους σας.

Ζήτω η Αναρχία

Σπύρος Χριστοδούλου, φυλακές Λάρισας

υγ. Γνωρίζοντας και κατανοώντας το πρόβλημα της ΔΟ,  κάποια κείμενα του Σπύρου Χριστοδούλου θα ανεβαίνουν απ την συλλογικότητα μας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *