ΖΗΤΩ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ – Εκδήλωση στη μνήμη του Sehid Sahin Hosseini (Haukur-Spark Hilmarsson)

https://athens.indymedia.org/post/1596248/

από Κατάληψη GARE

10/03/2019 11:15 πμ.

Σάββατο 16 Μάρτη 6μμ στην Κατάληψη GARE (Καλλιδρομίου 74): Εκδήλωση μνήμης και αφύπνισης. SΕHID NAMIRIN, ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ – Biji Afrin’a Azad, Ζήτω το ελεύθερο Αφρίν! – NΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ τις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ των ΚΡΑΤΩΝ

 

ΖΗΤΩ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

BIJI TEVGERA KONFEDERALIZMA A GELLAN

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ και ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

 Ο σύντροφος Sahin Hosseini (Haukur-Spark Hilmarsson), που πέρασε από το κίνημα του ελλαδικού χώρου για να στρατευτεί στην επανάσταση της Β.Συρίας, έπεσε στις 24 Φλεβάρη 2018 μαχόμενος στις τάξεις του International Freedom Battalion, στην αντίσταση του Afrin.

Η διαδρομή του Sehid Sahin αποτελεί πυξίδα για το επαναστατικό κίνημα της εποχής μας, φωτίζοντας την αμεσότητα και τη συνολικότητα του αναρχικού επαναστατικού αγώνα.

 Ένα χρόνο μετά τιμούμε τους μάρτυρες της επανάστασης σε μια συζήτηση με συντρόφους από τον Επαναστατικό Σύνδεσμο Διεθνιστικής Αλληλεγγύης, για το παράδειγμα του Κουρδικού κινήματος και της Συνομοσπονδίας της Β.Συρίας, για την ενότητα της πάλης στα κέντρα και τις περιφέρειες του καπιταλισμού και για την ιστορική συνέπεια των αγωνιστών που ρίχτηκαν στην παρούσα επανάσταση.

Σάββατο 16 Μάρτη 2019 6μμ στην GARE (Καλλιδρομίου 74, Εξάρχεια)

SΕHID NAMIRIN – ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Biji Afrin’a Azad – Ζήτω το ελεύθερο Αφρίν!

NΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ τις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ των ΚΡΑΤΩΝ

Κατάληψη GARE  

 

 

About kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !
This entry was posted in RΟΖΑVA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *