ΖΗΤΩ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ – Εκδήλωση στη μνήμη του Sehid Sahin Hosseini (Haukur-Spark Hilmarsson)

https://athens.indymedia.org/post/1596248/

από Κατάληψη GARE

10/03/2019 11:15 πμ.

Σάββατο 16 Μάρτη 6μμ στην Κατάληψη GARE (Καλλιδρομίου 74): Εκδήλωση μνήμης και αφύπνισης. SΕHID NAMIRIN, ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ – Biji Afrin’a Azad, Ζήτω το ελεύθερο Αφρίν! – NΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ τις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ των ΚΡΑΤΩΝ

 

ΖΗΤΩ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

BIJI TEVGERA KONFEDERALIZMA A GELLAN

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ και ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

 Ο σύντροφος Sahin Hosseini (Haukur-Spark Hilmarsson), που πέρασε από το κίνημα του ελλαδικού χώρου για να στρατευτεί στην επανάσταση της Β.Συρίας, έπεσε στις 24 Φλεβάρη 2018 μαχόμενος στις τάξεις του International Freedom Battalion, στην αντίσταση του Afrin.

Η διαδρομή του Sehid Sahin αποτελεί πυξίδα για το επαναστατικό κίνημα της εποχής μας, φωτίζοντας την αμεσότητα και τη συνολικότητα του αναρχικού επαναστατικού αγώνα.

 Ένα χρόνο μετά τιμούμε τους μάρτυρες της επανάστασης σε μια συζήτηση με συντρόφους από τον Επαναστατικό Σύνδεσμο Διεθνιστικής Αλληλεγγύης, για το παράδειγμα του Κουρδικού κινήματος και της Συνομοσπονδίας της Β.Συρίας, για την ενότητα της πάλης στα κέντρα και τις περιφέρειες του καπιταλισμού και για την ιστορική συνέπεια των αγωνιστών που ρίχτηκαν στην παρούσα επανάσταση.

Σάββατο 16 Μάρτη 2019 6μμ στην GARE (Καλλιδρομίου 74, Εξάρχεια)

SΕHID NAMIRIN – ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Biji Afrin’a Azad – Ζήτω το ελεύθερο Αφρίν!

NΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ τις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ των ΚΡΑΤΩΝ

Κατάληψη GARE  

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *