Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Επανάσταση στη Ροζάβα-Β.Συρία – 2ήμερη εκδήλωση στην ΑΣΟΟΕ, 4 & 5 Απρίλη 2019 στις 5:30μ.μ

https://athens.indymedia.org/post/1596766/

από Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Επανάσταση στη Ροζάβα-Β.Συρία

29/03/2019 11:32 μμ.

 

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Επανάσταση στη Ροζάβα-Β.Συρία – 2ήμερη εκδήλωση στην ΑΣΟΟΕ, 4 & 5 Απρίλη 2019 στις 5:30μ.μ

Πιστεύουμε ότι μια εκδήλωση με θέμα την Επανάσταση στη Ροζάβα – Βόρεια Συρία και την προοπτική της Κοινωνικής Επανάστασης στην Ελλάδα και την Ευρώπη θα ήταν μια καλή αρχή και ένας τρόπος να συζητήσουμε για μας, για το τι θέλουμε να κάνουμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, τα μέσα αγώνα, την στρατηγική μας, για την ΑΝΑΡΧΙΑ, την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, την ακρατική αταξική κοινωνία.

Καλούμε τις συντρόφισσες/ους ανεξάρτητα αν είναι άτομα ή ανήκουν σε συλλογικότητες, ομάδες, στέκια, καταλήψεις που επιθυμούν ειλικρινά ένα τέτοιο διάλογο να θέσουν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους. Πιστεύουμε πως μια τέτοια συζήτηση χωρίς προκαταλήψεις χρειάζεται ο α/α χώρος.

Καλούμε τις συντρόφισσες/ους να συμμετέχουν ενεργά στη 2ήμερη εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Επανάσταση στη Β. Συρία στις 4 και 5 Απριλίου 2019 στην ΑΣΟΕΕ (αίθουσα Αντωνιάδου) στις 5:30 μ.μ.

1η ημέρα, Πέμπτη 4 Απριλίου 17:30 Θέμα: Η Κοινωνική Επανάσταση στη Ροζάβα – Βόρεια Συρία

  • Στην εκδήλωση θα προβληθεί βιντεοληπτικό υλικό και θα συμμετέχουν Κούρδοι Ακτιβιστές. (ώρα έναρξης αυστηρά στις 5:30μ.μ)
  • Ο Επαναστατικός Σύνδεσμος Διεθνιστικής Αλληλεγγύης(RUIS),
  • η Διεθνής Κόκκινη Βοήθεια (RHI),
  • το Διεθνές Τάγμα Ελευθερίας (ΙFB),
  • Διεθνιστές από Ροζάβα.
  • Τηλεφωνική παρέμβαση από τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Πόλα Ρούπα & Νίκο Μαζιώτη για την Επανάσταση στη Ροζάβα.
  • Θα ακολουθήσει συζήτηση

2η ημέρα, Παρασκευή 5 Απριλίου 17:30 Θέμα:

Η Επανάσταση στο χθες και στο σήμερα. Από την Παρισινή Κομμούνα, στην Ισπανική Επανάσταση έως την Επανάσταση στη Ροζάβα-Βόρεια Συρία. Η προοπτική μιας διεθνούς Κοινωνικής Επανάστασης σήμερα, στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον ανεπτυγμένο καπιταλιστικό κόσμο.

  • Θα προβληθεί επίσης βιντεοληπτικό υλικό.
  • Θα συμμετέχουν Συλλογικότητες και Σύντροφοι/ες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

(RUIS, RHI, οι πολιτικοί κρατούμενοι του Επαναστατικού Αγώνα Π.Ρούπα και Ν.Μαζιώτης κ.α).

  • Θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

About kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !
This entry was posted in RΟΖΑVA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *