Ενημέρωση από την Συνέλευση Αλληλεγγύης στα μέλη του Ε.Α

 

…..Αναγνωρίζοντας την αξιακή ακεραιότητα και το επαναστατικό σθένος των πολιτικών κρατουμένων Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα, τιμώντας την στάση τους και το γεγονός πως στέκονται όρθιοι, συνεπείς, σφοδροί αντίπαλοι του πιο εκμεταλλευτικού, βίαιου και αδηφάγου οικονομικού και πολιτικού συστήματος, θεωρούμε αναγκαίο να στηρίξουμε πολιτικά, υλικά…..

………Με αυτό τον τρόπο αντιλαμβανόμαστε την Αλληλεγγύη στους συντρόφους Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα. Ως πολιτικό και ηθικό μας χρέος καθώς οι σύντροφοι από την πλευρά τους έθεσαν ως εγγύηση την ίδια τους τη ζωή για την υπόθεση της Επανάστασης, της Αναρχίας, της Κοινωνικής Απελευθέρωσης…..

(Mικρό απόσπασμα από το κείμενο συγκρότησης της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα https://athens.indymedia.org/post/1598968/ ) -μεταξύ άλλων κινήσεων, δράσεων κλπ -, ενημερώνουμε πολιτικούς χώρους, καταλήψεις, στέκια, συνελεύσεις γειτονιών, μεμονωμένους συντρόφους & συντρόφισσες ότι ως Συνέλευση διαθέτουμε και προωθούμε την β΄έκδοση του βιβλίου του Επαναστατικού Αγώνα ”ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ Ε.Α, 2003-2018”.

Το mail επικοινωνίας είναι το ακόλουθο: syneleusiea@riseup.net

Συνέλευση Αλληλεγγύης στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *