11/11 – ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΓΚΑΡΕ

https://athens.indymedia.org/post/1601094/

από Larry P.

16/11/2019 9:20 πμ. 16/11/19

Στις 11/11 στις 8 και 40 το βράδυ, στην γωνία των οδών Πολυτεχνείου και Γ’ Σεπτεμβρίου και ενώ περίμενα έναν γνωστό μου για να μεταφέρω με το αυτοκίνητο του δύο σακίδια με προσωπικά μου αντικείμενα, ακινητοποιήθηκα περικυκλωμένος ξαφνικά από τουλάχιστον 15 άτομα της αντιτρομοκρατικής, με οχήματα και μηχανές, οδηγώντας με χωρίς καν να μιλάει κανείς με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ.

Στις 11/11 στις 8 και 40 το βράδυ, στην γωνία των οδών Πολυτεχνείου και Γ’ Σεπτεμβρίου και ενώ περίμενα έναν γνωστό μου για να μεταφέρω με το αυτοκίνητο του δύο σακίδια με προσωπικά μου αντικείμενα, ακινητοποιήθηκα περικυκλωμένος ξαφνικά από τουλάχιστον 15 άτομα της αντιτρομοκρατικής, με οχήματα και μηχανές, οδηγώντας με χωρίς καν να μιλάει κανείς με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ. Η ταχύτητα και η μεθοδικότητα της επιχείρησης ήταν τέτοια, ώστε φίλη που με συνόδεψε ως εκεί, δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Στον 12ο όροφο με υποχρέωσαν σε δύωρη αναμονή καθιστό και ακριβώς κολλητά με τον απέναντι τοίχο και παρά τις διαμαρτυρίες μου – ότι αν η περίπτωση μου είναι προσαγωγή πρέπει να μου βγάλουν τις χειροπέδες για να επικοινωνήσω με δικηγόρο ή διαφορετικά να μου απαγγείλουν κατηγορίες τώρα – συνεχίζαν την κουκουλεμένη τους σιωπή.

Η ανάκριση που ακουλούθησε επικεντρώθηκε σε συναισθηματικά ερωτήματα – διλλήματα πρός εμένα με το ενδιαφέρον τους για την υγεία και τη ζωή του καταζητούμενου αναρχικού Δ.Χ., όπως και οι σχέσεις μου με την υπόδικη συναγωνίστρια Μ.Σ., τον συγκατηγορούμενο μου Γ.Β. για την εκκένωση της κατάληψης ΓΚΑΡΕ στις 26/08 και πρόσωπο που κατηγορείται ως ληστής και μέλος της Επαναστατικής Αυτοάμυνας. Στην πραγματικότητα η επιχείρηση παρακουλούθησης μου όπως με διαβεβαίωσαν και οι ίδιοι, είχε αρχίσει αρκετό χρονικό διάστημα πρίν και για όπου κινούμουν στον ελλαδικό χώρο. Το αποτέλεσμα βέβαια γι’αυτούς αποδείχθηκε άνθρακας και οι φαντασιακές τους ονειρόξεις έμειναν στους πάτους των σακιδίων μου. Αφέθηκα ελεύθερος στις 12 μετά τα μεσάνυχτα.

Οι πρακτικές αυτές, συνέχεια παρόμοιων μεθοδεύσεων το τελευταίο διάστημα, έγιναν και σε άλλους αγωνιστές κι αναρχικούς, όπως συνεχίζονται και οι κατ’ οίκων έρευνες, που επεκτείνονται όλο και σε ευρύτερους κύκλους, με προφανή σκοπό την τρομοκράτηση και την ενοχοποίηση-ποινικοποίηση συντροφικών, φιλικών, προσωπικών ακόμη και επαγγελματικών σχέσεων. Η απομόνωση, η αποδιοπόμπευση, η λασπολογία και η γκεμπελική εκσυγχρονισμένη προπαγάνδα δεν έχει μόνο στόχο επιλεγμένα πρόσωπα, που έχουν στοχοποιηθεί από τους μηχανισμούς καταστολής κράτους-παρακράτους, αλλά και την αμαύρωση, τωρινή και μελλοντική, καταλήψεων και κινήσεων συναγωνιστών για την ελευθερία και την αντίσταση, που δεν μπορούν να ελεγχθούν ή ξεπερνούν τα όρια του αστικού επαναστατισμού.

Τώρα η ολοκληρωτική καταστολή εμπεδώνεται με νέο προφίλ σε όλη την καθημερινότητα από αυτούς που δεν δίστασαν να παίξουν στον τζόγο ακόμη και τα δεδουλευμένα χρήματα των γονιών τους και να υποδουλώσουν όλους, ερήμην, στους χρηματικούς τοκογλύφους για τα επόμενα σαράντα χρόνια. Τώρα οι ίδιοι ξαναέρχονται να επιβάλλουν με τη βία τον δικό τους νόμο, χαρακτηρίζοντας “έγκλημα” και “ανομία”, μόνο ότι δεν προέρχεται από αυτούς…

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ Τ’ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!

LARRY P.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *