10/1 το Εφετείο των 22 συλληφθέντων της κατάληψης της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης

https://athens.indymedia.org/post/1602409/

 

 

από A/A από τα δυτικά

08/01/2020 10:54 πμ.

Ανακοινώσεις

Την Παρασκευή 10 Γενάρη στις 9:00 π.μ συνεχίζεται στο Α’ Τριμελές Εφετείο πλημμελημάτων η εκδίκαση της υπόθεσης των 22 συλληφθένων της κατάληψης της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης (1ος όροφος – αίθουσα Δ70 Β).

Αλληλεγγύη   Κοινωνική ανυπακοή / Αντιστάσεις   Κρατική καταστολή – Κοινωνικός έλεγχος   Δίκες

Την Παρασκευή 10 Γενάρη στις 9:00 π.μ συνεχίζεται στο Α’ Τριμελές Εφετείο πλημμελημάτων η εκδίκαση της υπόθεσης των 22 συλληφθένων της κατάληψης της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης (1ος όροφος – αίθουσα Δ70 Β).

Το εφετείο συνεχίζεται –μετά από διακοπή– και αφορά 22 συντρόφισσες & συντρόφους που είχαμε συλληφθεί κατά τη διάρκεια κατάληψης στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση στις 26/9/2016. Η συγκεκριμένη κατάληψη έγινε με πρωτοβουλία της τότε συνέλευσης ”Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους τους Φυλακισμένους και Διωκόμενους Αγωνιστές” μαζί με αλληλέγγυους συντρόφους/ισσες στα πλαίσια πολύμορφων δράσεων Αλληλεγγύης προς τους κρατούμενους στις αμερικάνικες φυλακές και στις πολύμηνες κινητοποιήσεις τους ενάντια στη σκλαβιά. Την περίοδο εκείνη είχαμε πραγματοποιήσει δράσεις, παρεμβάσεις σε πολυεθνικές όπως η Bayer, καταλήψεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς κ.λ.π. ως ένδειξη Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατούμενων στις ΗΠΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δράσεις Αλληλεγγύης για τον ‘‘αγώνα ενάντια στην σκλαβιά’’ που εξελισσόταν στις φυλακές των ΗΠΑ, κατέληξαν για όσους/όσες συμμετείχαμε τότε, σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις σε μαζικές προσαγωγές και μία φορά επίσης σε μαζικές συλλήψεις.

Στο δικαστήριο υπερασπιστήκαμε με Πολιτική δήλωση την παρέμβασή μας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στις 26/9/2016 ενώ πρωτόδικα καταδικαστήκαμε σε 14 μήνες με τριετή αναστολή. https://athens.indymedia.org/post/1563295/

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 22 συλλήψεις καθώς και η δικογραφία για την κατάληψη της ελληνοαμερικανικής Ένωσης κοινοποιήθηκαν από το 2ο τμήμα της ΔΑΕΕΒ στο 1ο, 3ο και 5ο τμήμα καθώς και άλλες ”υπηρεσίες”. https://athens.indymedia.org/post/1589132/

22/07/2019, 12:35

EΔΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ:

Ενημέρωση από τη δίκη για την κατάληψη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *