Aλληλεγγύη στις συντρόφισσες και τους συντρόφους της Κοινότητας Καταλήψεων Κουκακίου:Π.Ρούπα & Ν.Μαζιώτης μέλη του Ε. Α.

 

https://athens.indymedia.org/post/1602494/

 

από Νίκος Μαζιώτης-Πόλα Ρούπα

12/01/2020 7:43 μμ.

AΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ

Από τα τέλη Αυγούστου το κράτος έχει ξεκινήσει μια ευρεία κατασταλτική επιχείρηση εναντίον αυτοοργανομένων δομών–καταλήψεων του α/α χώρου και εναντίον καταλήψεων όπου στεγάζονται πρόσφυγες και μετανάστες κυρίως οικογένειες με παιδιά. Η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ επιχειρεί να ισοπεδώσει ό,τι άφησε όρθιο η προηγούμενη κυβέρνηση Σύριζα η οποία και αυτή είχε προχωρήσει με πιο επιλεκτικό είναι η αλήθεια τρόπο στην εκκένωση καταλήψεων είτε μεταναστών είτε αυτοοργανωμένων χώρων αγώνα.

Η Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου είναι μία απ’ αυτές τις αυτοοργανωμένες δομές αγώνα η οποία εκκενώθηκε πριν λίγο καιρό όμως οι συντρόφισσες-σύντροφοι τις ανακατέλαβαν εχθές πράγμα που οδήγησε σε δεύτερη επέμβαση της αστυνομίας με αποτέλεσμα τη σύλληψη, τον ξυλοδαρμό των συντροφισσών και συντρόφων όπως και αλληλέγγυων. Η δυναμική αντίσταση των συντροφισσών-συντρόφων της Κοινότητας Καταλήψεων Κουκακίου που έδωσαν μάχη με τα ΜΑΤ και τα ΕΚΑΜ και τις 2 φορές στις επιχειρήσεις εκκένωσης κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε τέτοιες περιπτώσεις στην Ελλάδα είναι μια παραδειγματική στάση υπεράσπισης των επιλογών και πρακτικών αγώνα τις οποίες ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ/ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΓΩΝΑ

 

Πόλα Ρούπα – Νίκος Μαζιώτης μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

12/1/2020, φυλακές Κορυδαλλού

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *