Ενημέρωση από την πορεία Μνήμης & Αγώνα για τον Λάμπρο Φούντα μέλος του Ε.Α, στις 10/3/20 (φωτό)

https://athens.indymedia.org/post/1603678/

 

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στα μέλη του Ε.Α.

13/03/2020

 

Ενημέρωση από την πορεία Μνήμης & Αγώνα για τον Λάμπρο Φούντα μέλος του Ε.Α, στις 10/3/20 (φωτό)

Με την συμμετοχή 180 συντρόφων και συντροφισσών πραγματοποιήθηκε η διαδήλωση μνήμης και αγώνα στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 10 Μάρτη 2020, για τα 10 χρόνια από την δολοφονία του αναρχικού συντρόφου και μέλους του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρο Φούντα.

Η πορεία ξεκίνησε από το Μοναστηράκι, διέσχισε την Αθηνάς και την Σταδίου και έστριψε στην οδό Αμερικής στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδας όπου στις 10 Απριλίου 2014 είχε χτυπηθεί από τον Επαναστατικό Αγώνα φέροντας την υπογραφή Κομάντο Λάμπρος Φούντας.

Στο πίσω μέρος της πορείας υπήρχε αναρτημένο πανό της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα για το εφετείο που αφορά την υπόθεση της ΤτΕ και στο οποίο η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα διεκδικεί την άρση της ισόβιας κάθειρξης. Καθ’ όλη την διάρκεια φωνάζονταν συνθήματα με παλμό, ενώ οι διμοιρίες των ματ που ακολουθούσαν την πορεία προκαλούσαν με λεκτικές ύβρεις. Η πορεία ολοκληρώθηκε στα Προπύλαια όπου και αναρτήθηκε το κεντρικό πανό της πορείας για την μνήμη και τον αγώνα στο όνομα του Λάμπρου Φούντα και το σώμα των διαδηλωτών/τριών αποχώρησε χωρίς προβλήματα.

Ο Λάμπρος ζει μέσα στην καρδιά του κάθε αγωνιστή

Δύναμη και Αλληλεγγύης στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *