Ενημέρωση από την εκδήλωση της Συν.Αλληλεγγύης στον Ε.Α για την παρουσίαση/συζήτηση της μπροσούρας του Ε. Α.(Περιστέρι 20/6/20)

https://athens.indymedia.org/post/1605947/

 

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στα μέλη του Ε.Α.

25/06/2020 12:54 πμ.

Ενημέρωση από την εκδήλωση της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον Ε.Α για την παρουσίαση/συζήτηση της νέας μπροσούρας του Επαναστατικού Αγώνα

Το Σάββατο 20/6/2020 πραγματοποιήθηκε στις ταξικά προσδιοριζόμενες γειτονιές του Περιστερίου, η εκδήλωση της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα για την παρουσίαση της νέας μπροσούρας των συντρόφων Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα, μέλη του ‘‘Επαναστατικού Αγώνα’’, με τίτλο «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΤΑΞΙΚΗ-ΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ».

Στην εκδήλωση αναγνώστηκαν το εισηγητικό κείμενο της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον Ε.Α καθώς και μια εύστοχη θεματικά, πολιτική τοποθέτηση από την Αναρχική Συλλογικότητα καθ’οδόν. Οι έγκλειστοι σύντροφοι τοποθετήθηκαν μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης από τα κολαστήρια του Δομοκού και της Θήβας. Παρ’ότι ο χρόνος τηλεφωνικής επικοινωνίας των συντρόφων ήταν περιορισμένος λόγω των κανονισμών των φυλακών, οι τοποθετήσεις τους έγειραν ερωτήματα στα άτομα που στήριξαν με τη φυσική τους παρουσία την εκδήλωση. Έτσι, πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος διάλογος σε συντροφικό κλίμα που σίγουρα, αν μη τι άλλο, έγινε τροφή για σκέψη τόσο για εμάς όσο και για τους δεκάδες συντρόφους/ισσες που συμμετείχαν.

Στο χώρο, υπήρχε bazzar βιβλίου για την προώθηση της μπροσούρας και κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τους έγκλειστους συντρόφους τα οποία στηρίχθηκαν ένθερμα. Η εκδήλωση ηχογραφήθηκε και αναρτήθηκε ηλεκτρονικά με σκοπό να προσεγγιστεί σαν θέμα κι από ένα ευρύτερο κοινό στο διαδίκτυο. Για εμάς είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να συναντιόμαστε πολιτικά με άτομα που έχουν μαζί με εμάς τους ίδιους προβληματισμούς, σκέψεις και στοχοθεσίες ώστε να προπαγανδίσουμε αλλά και να εξελίξουμε τον αγώνα για την επαναστατική προοπτική και την Κοινωνική Επανάσταση καθώς επίσης να συζητήσουμε τι είδους κοινωνική οργάνωση προτείνουμε μετά από το ξεπέρασμα και την καταστροφή του κράτους και του κεφαλαίου.

Τέλος, είναι υπέρμετρης σημασίας προτεραιότητα για την Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Ε.Α να μπορεί να προωθήσει και να διαδώσει τον λόγο των συντρόφων του Επαναστατικό Αγώνα, Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη, ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Διότι πιστεύουμε πως για τους Αναρχικούς αγωνιστές ακόμα και τα κολαστήρια είναι πεδία κοινωνικού, ταξικού, ανατρεπτικού και διαρκούς αγώνα για την Κοινωνική Επανάσταση και την Ελευθερία.

*Επισυνάπτεται το link της ηχογράφησης της εκδήλωσης

https://www.youtube.com/watch?v=9sYPFnKL62o .*

ΥΓ. Ευχαριστούμε όλους και όλες που βοήθησαν με κάθε μέσο στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα,

24/6/2020

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *