‘‘Να δώσουμε ένα τέλος στην απομόνωση, τον φασισμό και την κατοχή! Να διασφαλίσουμε την ελευθερία!’’

ΛΑΒΑΜΕ ΜΕ Ε-MAIL

Συνυπογράφουμε το κείμενο:

 ‘‘Να δώσουμε ένα τέλος στην απομόνωση, τον φασισμό και την κατοχή!

Να διασφαλίσουμε την ελευθερία!’’

Τα Μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Νίκος Μαζιώτης,  Δ΄ πτέρυγα, φυλακές Δομοκού

Πόλα Ρούπα, Γ΄ Πτέρυγα, γυναικείων  φυλακών Ελαιώνα- θήβας

 

 

 

Να δώσουμε ένα τέλος στην απομόνωση, τον φασισμό και την κατοχή!

Να διασφαλίσουμε την ελευθερία!

 

Από Rise Up 4 Rojava Greece

Στις 27 Νοεμβρίου του 2020 εκατοντάδες πολιτικοί κρατούμενοι στην Τουρκία ξεκίνησαν με αποφασιστικότητα μια απεργία πείνας με αιτήματα πού στόχο έχουν να διασφαλίσουν τόσο την αξιοπρεπή διαβίωση τους εντός  των γεμάτων με πολιτικούς αντιπάλους του Φασιστικού καθεστώτος φυλακών αλλά που αφορούν και το σπάσιμο της απομόνωσης του Α.Οτσαλάν.

Υπάρχει λοιπόν από την μία οι διαχρονικά άθλιες συνθήκες διαβίωσης, αλλά και οι συστηματικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις Τουρκικές φυλακές είναι γνωστές και έχουν φτάσει πλέων σε άλλα επίπεδα υπό το καθεστώς Ερντογάν αλλά και λόγο της πανδημίας. Ο συνωστισμός στα κελία και η  απαγόρευση επισκεπτηρίων είναι πλέων κανόνας και από την άλλη η απόλυτη απομόνωση στην οποία έχει καταδικαστεί ο Α.Οτσλαν που 21 χρόνια είναι έγκλειστος στο νησί Ιμραλί και στον οποίο έχει στερηθεί κάθε δικαίωμα επαφής με τους δικηγόρους του αλλά και με τους συγγενείς του. Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά άλλο ένα κομμάτι της ίδιας απόπειρας πολιτικής εξόντωσης του κουρδικού κινήματος που διεξάγει το Τουρκικό κράτος τέσσερις δεκαετίες τώρα με όλα τα μέσα και με την πλήρη ανοχή και στήριξη των κρατών της δύσης.

Στον αγώνα έχουν μπει δυναμικά από τις 18 Δεκεμβρίου 2020 τόσο οι κάτοικοι του προσφυγικού καταυλισμού Μαχμούρ στο Ιράκ αλλά και εδώ στην Ελλάδα στον καταυλισμό του Λαυρίου όπου γίνονται κυλιόμενες απεργίες πείνας.Δεδομένο είναι πως ο γενικότερος αγώνας για την δημοκρατική αυτονομία στην μέση ανατολή όχι μόνο δεν έχει καμφθεί, αλλά λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις και μεταλαμπαδεύετε σε όλο και σε περισσότερες χώρες του κόσμου.

Μέρος αυτού το αγώνα για ελευθερία είμαστε και εμείς, συμμετέχουμε και στηρίζουμε και εμείς λοιπόν με τον τρόπο του καθένας/μια σαν ομάδες οργανώσεις, κινήματα, άτομα τον αγώνα για:

Νίκη στην απεργία πείνας στις Τουρκικές φυλακές

Λευτεριά στον Α. Οτσαλάν

-Να δώσουμε ένα τέλος στην απομόνωση, τον φασισμό και την κατοχή! 

 Να διασφαλίσουμε την ελευθερία!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *