19-11-2021 1H ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ ME TON Δ.ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

19-11-2021 – 1H ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Δ. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΕΛΙΩΝ.

 

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Μια πικρή καλησπέρα στον ερχομό του νέου ταξικού υποκειμένου που γεννιέται, μερικά λεπτά σιγής στις χιλιάδες – εκατομμύρια ανθρώπινες απώλειες θύματα της φονικής υγειονομικής καπιταλιστικής λαίλαπας των τελευταίων μας χρόνων. Η εκπομπή ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ δεν άντεξε άλλο στην σιωπή, την σιωπή των αιχμαλώτων και των νεκρών αυτού του υγειονομικού πολέμου. Ανοίγει τα στόματα όσων από κοινού, εντός – εκτός των τειχών δεν αντέχουν άλλο την αδικία , το ψέμα και τον θάνατο. Μπορεί ο ιός SARS COV-2 να μην είχε προμελετηθεί ή κατασκευαστεί και παραχθεί σε εργαστήριο, ωστόσο όλη του η διαχείριση και αξιοποίηση σε παγκόσμια εμβέλεια είναι καλά προσχεδιασμένη και μελετημένη. Πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι και είχε προκατασκευαστεί !
——————————————————–
Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι η παρουσία και χειραγώγηση του ιού SARS COV-2 και της covid – 19 από το σύστημα δεν αποτελεί τίποτα το καινούργιο και ότι ο καπιταλισμός πάντα εκμεταλλεύονταν, κερδοσκοπούσε , επιβάλλονταν, κατέστειλε και έλεγχε με τις όποιες μορφές. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που μιλούν για Απαρτχάιντ και νέα ευγονική όπου η βιοτεχνολογία βρίσκει την πλήρη εφαρμογή της χωρίς να αμφισβητούν ούτε την ταξική υπόσταση της φύσης του υπάρχοντος καπιταλισμού, αλλά ούτε το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα.
Η γραμμική ανάλυση για τον καπιταλισμό μας εμποδίζει να δούμε το υπάρχον και κατ’ επέκταση να το θεωρήσουμε σοβαρό και να αντεπιτεθούμε. Έτσι δεν υπάρχει αλληλεγγύη σε όσους μένουν στο δρόμο γιατί τους έβγαλαν σε αναστολή από την εργασία τους, γιατί αντιστάθηκαν στα νέα μέτρα υγειονομικής υποχρεωτικότητας ή δεν ενδιαφέρονται όσοι τρώνε σε εστιατόρια για τους άλλους που κάνουν πικ – νικ απέξω ή προσαρμόζονται σε τηλεοπτικά/ψηφιακά θεάματα. Δεν υπάρχει καμιά φωνή διαμαρτυρίας στους τόσους νεκρούς και παραμορφωμένους τόσο από τις δυσμενείς και ελλιπείς ιατρικές συνθήκες ως προς την covid-19 όσο και στους θανάτους και παραμορφώσεις από τα εμβόλια. Ποιος θα πληρώσει για όλα αυτά ?
ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *