25-2-2022: 14η εκπομπή στο “ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ” μαζί με τον Δ. Χατζηβασιλειάδη

25-2-2022: 14η εκπομπή – συνέντευξη στο “ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ” μαζί με τον σύντροφο Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη από τις φυλακές Δομοκού σχετικά με τον SARS‐CoV‐2 ,  την πανδημία Covid-19 και τα κρατικά κατασταλτικά μέτρα.

ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

3 comments

  • Δημητρη είσαι όαση μέσα στη σαβούρα των δήθεν αναρχικών που έγιναν μέρος της θλιβερης σπονδης των υποταγμενων των ρουφιανων των σκυλιών του κράτους.. σε ακούω καθημερινά βάζοντας τις ομιλίες σου να παίζουν διαρκώς. . Μέσα από το σκοτάδι της φυλακής λάμπει το δυνατότερο φως να το γνωρίζεις αυτό σε ακούμε διαρκώς και ευχαριστώ πραγματικά που υπάρχεις με αυτές τις θέσεις σε αυτό το βούρκο προδοσίας ..

  • Κάποια στιγμή σ ένα απόσπασμα δεν ολοκλήρωσες την πρόταση που άρχισε να εξηγεί γιατί το κίνημα γνωρίζει αλλά δεν λαμβάνει θέση ενάντια . Πως το εξηγείς όλο αυτό το κουραστικό κακό θέατρο που είναι ακόμη πιο δύσκολο να παιχτεί ακόμη και από τα μμε . Γιατί το μεγαλύτερο μέρος του αναρχικού χώρου πήρε αυτή τη στάση πως το εξηγείς

  • Δημητρη ο λόγος σου είναι όαση μέσα στη σαβούρα των δήθεν αναρχικών που έγιναν μέρος της θλιβερης σπονδης των υποταγμενων των ρουφιανων των σκυλιών του κράτους.. σε ακούω καθημερινά βάζοντας τις ομιλίες σου να παίζουν διαρκώς. . Μέσα από το σκοτάδι της φυλακής λάμπει το δυνατότερο φως να το γνωρίζεις αυτό σε ακούμε διαρκώς και ευχαριστώ πραγματικά που υπάρχεις με αυτές τις θέσεις σε αυτό το βούρκο προδοσίας ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *