Κάλεσμα αλληλεγγύης στα δικαστήρια για τη συντρόφισσα Μυρτώ Σ.

https://athens.indymedia.org/post/1619125/

.

από Πρωτοβουλία αλληλέγγυων

06/06/2022 11:19 μμ.

Καμία ποινικοποίηση των κοινωνικών μας σχέσεων Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Την Τρίτη 7 Ιούνη, δικάζεται μετά από πολλές αναβολές, η συντρόφισσα Μυρτώ Σ., με κατηγορίες περί όπλων. Η συντρόφισσα είχε προσαχθεί από την αντιτρομοκρατική, όπως και πολλοί άλλοι, στις 9 Νοέμβρη του 2019, στο πλαίσιο της κατασταλτικής επιχείρησης που ακολούθησε μια κλοπή σε μίνι καζινο στο Χολαργό, τον τραυματισμό του αναρχικού Δ. Χατζηβασιλειάδη και τη μετέπειτα εύρεση οπλοστασίου μεταξύ των οποίων βρισκόταν και το όπλο σφραγίδα της Οργάνωσης Επανασταστική Αυτοάμυνα.

Η ευρεία επιχείρηση της «αντι»τρομοκρατικής που ακολούθησε, στοχοποίησε κοινωνικές και πολιτικές σχέσεις του καταζητούμενου τότε Χατζηβασιλειάδη, με σκοπό την απομόνωσή του σε κατάσταση φυγής, από τους δολοφονικούς μηχανισμούς αντιεξέγερσης. Επίσης, έστειλε το μήνυμα σε όλους/ες ότι όποιοι/ες σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο, με αγωνιστές που αντιστέκονται έμπρακτα στο ολιγαρχικό καθεστώς κράτους και κεφαλαίου, απάγονται στο δρόμο, φακελώνονται, συλλαμβάνονται, βρίσκονται σε ποινική ομηρία, φυλακίζονται.

Η συντρόφισσα βρέθηκε κατηγορούμενη για άσχετα αντικείμενα που αποτελούν όπλα μόνον όταν τα κατέχουν αναρχικοί αγωνιστές, μόνο και μόνο ως μεθόδευση εκβιασμού προς τον τότε φυγά. -το κείμενο της συντρόφισσας για την απαγωγή της και δίωξή της τον Νοέμβρη του ’19: https://athens.indymedia.org/post/1601087/

Τρίτη 7 Ιούνη 2022, 10.30 πμ. Δικαστήρια Ευελπίδων Κτίριο 7, αιθ. 1 – Δ’ τριμελές

Καμία ποινικοποίηση των κοινωνικών μας σχέσεων Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Πρωτοβουλία αλληλέγγυων

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *