Συγκέντρωση στην κατειλημμένη πρυτανεία

http://katalipsiprytaneias.espivblogs.net/2015/03/31/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1/

Σήμερα, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Δημόπουλος αποφάσισε άτυπο lock-out του ιδρύματος για αύριο, Τετάρτη στις 11:00. Παράλληλα, με μια άθλια ανακοίνωσή του καλεί τους καθηγητές , τους διοικητικούς υπαλλήλους του πανεπιστημίου και τους φοιτητές σε αντισυγκέντρωση μπροστά από το κέντρο αγώνα της πρυτανείας, με πρόφαση την «εύρυθμη» λειτουργία του ιδρύματος και τη δήθεν αρνητική εικόνα που παράγει το εγχείρημα αγώνα της κατειλημμένης πρυτανείας. Ουσιαστικά οι πρυτανικές αρχές επαναφέρουν και νομιμοποιούν την απειλή της αστυνομικής επέμβασης με σκοπό την τρομοκράτηση των αγωνιζομένων που βρίσκονται στο πλάι των κρατουμένων απεργών πείνας.
Οι κρατικοί και μιντιακοί χειρισμοί επιχειρούν να απονοηματοδοτήσουν την ουσία του αγώνα που διεξάγουν οι φυλακισμένοι αγωνιστές. Να αποκρύψουν τον αγώνα για την κατάργηση του ειδικού κατασταλτικού/νομικού πλαισίου που έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια ως μονιμοποιημένο καθεστώς έκτακτης ανάγκης.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ
Καλούμε όλο τον κόσμο του αγώνα και το κίνημα αλληλεγγύης σε εγρήγορση, απέναντι στις απειλές εισαγγελέων, μπάτσων, πρυτανικών αρχών και των πολιτικών τους προϊσταμένων.
Καλούμε σε μαζική συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία σήμερα Τετάρτη 10.00
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *