ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙL :      blackgreenanarchy@espiv.net


Το κείμενο αποχώρησης της εκπομπής «Κραυγές Απ΄τα Κελιά» από τον ρ/σ Ρ.Α.Ε, 93,8FM

–  Έπειτα από αυτό, Το site «Κραυγές Απ΄τα Κελιά» συνεχίζει να λειτουργεί ανεξάρτητα και απελευθερωμένα από κινηματικά – πολιτικά κλισέ. Αγωνίζεται και υπερασπίζεται την διαφάνεια και όχι την μιζέρια των γεγονότων. Την κοινωνική απελευθέρωση και όχι τον ρεφορμισμό, γνωρίζοντας ότι η ιστορία δικαιώνει πάντα τους αγωνιστές.

–  Δημιουργεί και λειτουργεί το ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ  ΣΤΟ :

https://www.youtube.com

Krayges apo ta Kelia

https://www.youtube.com/channel/UCRRaqP_Gg7V0bTSeUpysZZA/videos

–         ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ (@a_kritamo) | Twitter

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ Ρ.Α.Ε, 93,8FM

Σαν εκπομπή « Κραυγές Απ΄τα Κελιά, των Ρ.Α.Ε, 93,8FM,  οφείλω να απαντήσω στην  δημοσίευση των Ρ.Α.Ε, 93,8FM  ( https://athens.indymedia.org/post/1575622/)  (Σχετικά με τις πρόσφατες δημοσιεύσεις με τη χρήση της συλλογικής μας υπογραφής “ΡΑΕ 93.8fm”) η οποία συν τοις άλλοις έγινε με την απουσία μου, πίσω απτήν πλάτη μου, πράγμα αρκετά προβληματικό όταν σε πολλές  άλλες περιπτώσεις σαν σταθμός αποφεύγαμε να πάρουμε αποφάσεις  για συγκεκριμένα ζητήματα όταν απουσίαζε ο υπαίτιος/α. Τώρα φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν και ιδίως μετά τις προτροπές του κοινού. Ενός κοινού που υπήρξε ανώνυμο, κάποιων «φίλων» του σταθμού που ξαφνικά μας θυμήθηκαν  και που χρόνια είχαν να φανούν… και που ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ – ΔΗΛΑΔΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΛΟΥΚΟΥΜΙ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΨΟΥΜΕ – ΝΑ ΤΗΝ ΡΕΖΙΛΕΨΟΥΜΕ – ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΜΕ  ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΟΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΙΑΡΑΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ και ανατρέξαμε να επιβεβαιώσουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ  – ΚΑΙ ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. …Έτσι και αλλιώς ο Ν. Μαζιώτης  έχει φάει ισόβια…ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ? …Κάποιοι –ες  επίσης ιδιαίτερα χαίρουν άπλετης «λύτρωσης» που επιτέλους η εκπομπή «ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ» ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΔΙ…Κάποιοι/ες «ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ» είναι της γνώμης των ωραιοποιημένων καταστάσεων, των συνεντεύξεων και των συζητήσεων επί στρογγυλής τραπέζης, των «πολιτισμένων» συνεντεύξεων με τους πολιτικούς κρατούμενους π.χ περί κοινωνίας ή και της επανάστασης, κ.λ.π – κ.λ.π. Όταν βέβαια συμβαίνουν έκτροπα… εμείς σαν ραδιοφωνικός σταθμός και σαν αναρχικοί/ες, αντιεξουσιαστές/ες – επειδή οφείλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι/ες με όλους τους πολιτικούς κρατούμενους « πρέπει να τους  αφήσουμε και να σφάζονται μεταξύ τους» να «αποκαλούν έγκλειστες συντρόφισσες πουτάνες» και τις συντρόφισσες επίσης που βγάζουν στον αέρα και την δημοσιότητα αυτά τα αίσχη να « τις αποκαλούμε καταδότριες». ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ Α/Α ΧΩΡΟ!

Εδώ οφείλω να υπερασπίσω το συγκεκριμένο:  ότι όταν η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα μου υπαγόρευσε τα συγκεκριμένα συμβάντα της δίκης της 30/6, και μου ανέφερε ότι είναι και στα πρακτικά του δικαστηρίου, το εξέλαβα σαν αναφορά και επιβεβαίωση των όσων διαδραματίστηκαν και όχι σαν κάτι το «ΚΑΤΑΔΟΤΙΚΟ», όπως σε πολλούς/ες βολεύει να το χαρακτηρίζουν. ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΗΧΟΥΣΕ «ΚΑΤΑΔΟΤΙΚΟ». Αλλά και τελικά ποιο είναι το «καταδοτικό» όταν το ίδιο δικαστήριο διακόπτει μετά τα αίσχη, όταν πληθώρα κόσμου είναι στην δικαστική αίθουσα, όταν όλα αυτά γίνονται μπροστά σε μπάτσους – δικαστές! Ο Λαμπρόπουλος από το  ΒΗΜΑ παίρνει απευθείας τις πληροφορίες του από τον μπατσικοδικαστικό κόσμο. Σιγά να μην περίμενε την εκπομπή  «Κραυγές Απ΄τα Κελιά».  Ή ναι γνωρίζουμε ότι άπειρες φορές τα καθεστωτικά μιντια μας χρησιμοποιούν όπως τους βολεύει για να πλασάρουν τα τρομοσενάριά τους βγαλμένα όμως από την ΓΑΔΑ. Ή μήπως σύντροφοι τελικά η «λάσπη» πρέπει να κρύβεται, να αποσιωπάται ? Με την  δημοσιότητα αποτρέπονται πολλά αίσχη – μπορεί να είναι και είναι – και η δημοσιότητα ένα όπλο μας μπροστά στις χυδαιότητες που δυστυχώς ο εγκλεισμός και το κράτος μας λούζουν.

Επίσης «ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ – ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΟΤΙ: «..Η κάθε εκπομπή διατηρεί την αυτονομία της..» – ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Ρ.Α.Ε 93,8FM – ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ «ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ»!

Eδώ οφείλω επίσης να εξηγήσω ότι όταν το Indymedia αποφάσισε και έθεσε σε εφαρμογή την πρακτική της αμεσοδημοσίευσης  υλικού από συλλογικότητες του α/α χώρου εμείς τότε σαν σταθμός είχαμε συζητήσει και αποφασίσει ότι οι δημοσιεύσεις μας θα μπαίνουν στο indymedia σαν Ρ.Α.Ε 93,8fm και όχι σαν εκπομπές. Έτσι και η εκπομπή «Κραυγές απ΄τα κελιά» δημοσίευσε σαν Ρ.Α.Ε 93,8FM αλλά υπογράφοντας ΚΑΙ με το όνομα της εκπομπής: δηλαδή σαν «Κραυγές απ΄τα κελιά», για ποια λοιπόν «ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ Ρ.Α.Ε 93,8FM» μας λένε οι συγγραφείς του δημοσίου κειμένου των Ρ.Α.Ε 93,8FM ?

Σύντροφοι-ες. Η  αλήθεια είναι πικρή και η ελευθερία της έκφρασης είναι πάντα μέσα σε καθορισμένα στεγανά, στερεότυπα και τα επίκαιρα ανά τις εποχές και το  life style του εκάστοτε τοπικού α/α χώρου. Είναι ένα μεγάλο ψέμα αλλά και μεγάλη υπέρβαση να δεχτούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι όμως επιτακτική ανάγκη όταν τα κράτη, και τα κυρίαρχα οικονομικοδικαστικά συστήματα δέχονται και εφαρμόζουν τις υπερβάσεις τους και εμείς μένουμε πίσω. Σταθεροί στους τρόπους αγώνα μας, προσέχοντας σε κάθε μας βήμα να μην υπερβούμε τα καθιερωμένα… και κάθε υπέρβαση τιμωρείτε αυστηρά με τον χειρότερο τρόπο αναπαράγοντας ότι μας είναι βρώμικο και απεχθές, όπως η σωματική βία, η  απομόνωση, η σπίλωση, οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί, ο χαρακτηρισμός του καταδότη και πολλά άλλα…..

Φυσικά μετά από αυτά δεν νομίζω να μπορεί να συνεχίσει η εκπομπή «Κραυγές απ΄τα κελιά» στις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης, 93,8fm . Δεν θα μπορούσε ποτέ να εκπέμπει μέσα σε καθορισμένα πλαίσια που επιβάλουν τελικά οι όχι και τόσο αμεσοδημοκρατικές τελικά διαδικασίες. Γιατί και ο τρόπος που εκτελούμε τις διαδικασίες μας είναι και αυτός συμβατός με  τις κυρίαρχες ιδεολογικές αντιλήψεις μας.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ»

ΑΘΗΝΑ 3 ΙΟΥΛΗ 2017

https://athens.indymedia.org/post/1575671


ΤΡΙΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Το blog “ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ» και ότι σχετίζεται με αυτό,  στέκεται κριτικά σε κάθε παραβίαση προσωπικών αξιών και δεδομένων. Συνέπεια τούτου είναι η πλήρης περιφρόνηση και απαξίωση του καθεστωτικού τύπου και τινών παπαγαλάκιδων αυτού  όταν αναφέρονται σε συντρόφους /συντρόφισσες. Αντιλαμβάνεται τους συντρόφους /ες ή τα άτομα γενικά σε σχέση με αυτό που αυτά πιστεύουν και δηλώνουν και όχι με ότι το κράτος τους προσάπτει. Επίσης εκφράζει την αλληλεγγύη του  σαν καθήκον  της πολιτικής αντιεξουσιαστικής /αναρχικής αλληλεγγύης που βασίζεται στην συντροφικότητα και στον πολιτικό αναρχικό /αντιεξουσιαστικό λόγο με αντικειμενικότητα και άπλετη ανιδιοτέλεια .

Το blog “ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΛΙΑ»

 

2 Σχόλια

 1. « Οι βαρβαρότητες του κεφαλαίου και οι πόλεμοι της κυριαρχίας του στην περιφέρεια του συστήματος και η μιζέρια που αυτή δημιουργεί, μπορεί μόνο να οδηγήσει σε μεγαλύτερη κινητοποίηση και προδιάθεση για αγώνα τις λαϊκές μάζες και πάνω απ΄όλα να παράγει διαδηλώσεις και εξεγέρσεις σε πλανητικό επίπεδο.»
  Zωρζ Ιμπραήμ Αμπντάλλα
  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 2. Αλληλεγγυη σε ολους τους πολιτικους κρατουμενος , απεργους πεινας ….
  Καμια αποφαση δεν μας τρομαζει , δεν μας φοβιζει….
  Κατω τα βρωμοχερα σας απο το Νικο Ρωμανο…
  Μια μαχη χαθηκε…οχι και ο πολεμος , που εσεις ανοιξατε!
  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *