Κείμενο 47 κρατουμένων του ισογείου στις Γ.Φ.Κορυδαλλού για την απεργία πείνας της Α.Γρίβα.

https://athens.indymedia.org/post/1586753/

 

από 47 Κρατούμενες απο ισόγειο των Γ.Φ.Κορυδαλλού

18/04/2018 8:55 μμ.

 

Κείμενο* 47 κρατουμένων γυναικών του ισογείου στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού για την απεργία πείνας της Αναστασίας Γρίβα

18/4/2018

Η Αναστασία Γρίβα κρατούμενη αρχικά στο ισόγειο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού ξεκίνησε απεργία πείνας στις 10/4 ζητώντας την άρση της προσωρινής της κράτησης.

Στις 13 Απριλίου έγινε μεταγωγή της στις φυλακές της Θήβας. Οι συγκρατούμενές της στο ισόγειο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού δηλώνουμε την στήριξη μας και ζητάμε και εμείς την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός της. Ζητάμε επίσης να πάψουν οι πιέσεις από την υπηρεσία των φυλακών της Θήβας προς την Αναστασία για να σταματήσει την απεργία πείνας.

*Το κείμενο αυτό με τις υπογραφές των 47 γυναικών του ισογείου των Γυν. Φυλ. Κορυδαλλού έχει αποσταλεί από τη Δευτέρα 16/4 στο υπουργείο Δικαιοσύνης ως υπόμνημα.

 

 

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *