Κάλεσμα στο εφετείο που ξεκινά στις 18 Μαϊου- για την Αλληλεγγύη και την Επανάσταση

https://athens.indymedia.org/post/1618606/

 

από Πρωτοβουλία Διασχίζοντας τα σύνορα απ’την ανάποδη

15/05/2022 11:50 μμ.

Καλούμε σε συγκέντρωση στο εφετείο (οδ. Λουκάρεως) στη δίκη των συντρόφων Δ. Χατζηβασιλειάδη και Β. Σταθόπουλο, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στις 9πμ.

Κάλεσμα στο εφετείο που ξεκινά στις 18 Μαϊου- για την Αλληλεγγύη και την Επανάσταση

Καλούμε σε συγκέντρωση στο εφετείο (οδ. Λουκάρεως) στη δίκη των συντρόφων Δ. Χατζηβασιλειάδη και Β. Σταθόπουλο, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στις 9πμ.

Το κράτος έχοντας φυλακίσει τον Β. Σταθόπουλο και εκβιάζοντας τον τρίτο διωκόμενο στοχοποιεί την κοινωνική αλληλεγγύη στη μεθόριο της επαναστατικής πάλης. Ταυτόχρονα στο πρόσωπο του συντρόφου Δ. Χατζηβασιλειάδη, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την προσπάθεια ανασυγκρότησης του αντάρτικου με βάση την εμπειρία και στρατηγική της Οργάνωσης Επαναστατικής Αυτοάμυνας. Οι κρατικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί καταδικάζουν και διώκουν την αδιάλλακτη και αδιάκοπη επαναστατική πάλη του συντρόφου.

Με τα λόγια του συντρόφου Χατζηβασιλειάδη:

«Η κορύφωση μια διωκτικής επιχείρησης με μία οριστική ποινική διαδικασία αποτελεί την καταλληλότερη στιγμή για την πολιτική αντεπίθεση που αναιρεί τον χαρακτήρα της ομηρίας στην αιχμαλωσία και αντιστρέφει τη φορά της τρομοκρατίας.

Στην επικείμενη δίκη που θα είμαι παρών, θα λάμψουν τα πολιτικά επίδικα σε όλο το βάθος τους. Η ακατάπαυστη αντάρτικη πάλη θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Το επαναστατικό πνεύμα ενότητας θα αποδειχτεί όπως πάντα ακατανίκητο και το μόνο ικανό να υπερασπιστεί τον κοινωνικό κόσμο του.»

Πρωτοβουλία Διασχίζοντας τα σύνορα απ’την ανάποδη

 

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *