Κατηγορίες
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Ζωρζ Ιμπραχίμ Αμπντάλλα Νίκος Μαζιώτης Πόλα Ρούπα

Χαιρετισμός των μελών του Επαναστατικού Αγώνα Π. Ρούπα κ΄ Ν. Μαζιώτη στην εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση: «Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΟΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ»

 

(στα πλαίσια του 2ήμερου εκδηλώσεων/παρεμβάσεων Αλληλεγγύης από τη Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση για τον πολιτικό κρατούμενο Georges Ibrahim Abdallah που κρατείται στη φυλακή Lannemezan στη Γαλλία)

19/10/2022

Χαιρετίζουμε τις συντρόφισσες /ους που παρευρίσκονται στην εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΟΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ» από τη Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Ο Σύντροφος Ζoρζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά, μέλος των FARL (Ένοπλες Λιβανέζικες Επαναστατικές Φράξιες) είναι ο μακροβιότερος επαναστάτης πολιτικός κρατούμενος στην Ευρώπη και ένας από τους μακροβιότερους σε όλο τον κόσμο όλων των εποχών. Βρίσκεται από το 1984 στις γαλλικές φυλακές για την κομμουνιστική και αντιιμπεριαλιστική του δράση. Καταδικασμένος σε ισόβια, παρότι εδώ και πολλά χρόνια έχει δικαίωμα για υφ’ όρων αποφυλάκιση, η γαλλική κρατική «δικαιοσύνη» του το αρνείται επανειλημμένα κάτω από την διαχρονική πίεση και παρέμβαση των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Ο λόγος της επανειλημμένης αυτής άρνησης για υφ’ όρων αποφυλάκιση είναι γιατί ο Ζoρζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά παραμένει αμετανόητος και συνεπής όσον αφορά τις επιλογές αγώνα και τις πεποιθήσεις του. Αρνείται να αποκηρύξει την ένοπλη αντίσταση για την απελευθέρωση του Παλαιστινιακού λαού, αρνείται να αποκηρύξει τον ένοπλο αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού. Αρνείται να αποκηρύξει τον ένοπλο αγώνα και τη χρήση βίας για τη λαϊκή και Κοινωνική Απελευθέρωση. Η συνέπειά του όσον αφορά την πολιτική στράτευση και τις επιλογές του παρά τα 38 χρόνια εγκλεισμού του τον κάνει ένα παράδειγμα, ένα σύμβολο του Αγώνα κατά του διεθνούς κρατικο-καπιταλιστικού συμπλέγματος εξουσίας. Είναι ένα σύμβολο που μας δείχνει ότι ο Αγώνας μας παρά τις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις έχει αντίτιμο το οποίο πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να το πληρώσουμε όποιο κι αν είναι αυτό. Άλλες/οι συντρόφισσες/οι έχουν πληρώσει με την ίδια τους τη ζωή τις επιλογές Αγώνα. Γι’ αυτές/ούς έχουμε χρέος να παραμείνουμε συνεπείς και πιστοί στις επιλογές μας, γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να αντέξουμε την κρατική καταστολή.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΖOΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ

ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Πόλα Ρούπα, φυλακές Ελαιώνα Θήβας

Νίκος Μαζιώτης, φυλακές Δομοκού

 

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *