Κατηγορίες
Αμπντουλάχ Οτσαλάν Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης Κώστας Δημαλέξης

Κ. Δημαλέξης | Απεργία πείνας από 13 – 15/2 για την Ελευθερία του Οτσαλάν

https://athens.indymedia.org/post/1623596/

 

από Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών(ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ)

13/02/2023 11:30 πμ.

Ύστερα από πρόταση του συντρόϕου Δ. Χατζηβασηλειάδη προχωράω σε απεργία πείνας από σήμερα 13/2 μέχρι και της 15/2. Για όσο δηλαδή θα διαρκέσουν οι κινητοποιήσεις για την Ελευθερία του Οτσαλάν.

Ύστερα από πρόταση του συντρόϕου Δ. Χατζηβασηλειάδη προχωράω σε απεργία πείνας από σήμερα 13/2 μέχρι και της 15/2. Για όσο δηλαδή θα διαρκέσουν οι κινητοποιήσεις για την Ελευθερία του Οτσαλάν.

Ο Οτσαλάν είναι ένας πολιτικός κρατούμενος φυλακισμένος 24 χρόνια σε ένα νησί φυλακή ως ο μοναδικός κρατούμενος. Το ελληνικό κράτος έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την αιχμαλωσία του, καθώς ήταν οι πράκτορες της ΕΥΠ αυτοί που παρέδωσαν τον Οτσαλάν στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Τουρκίας, καθώς έφευγε από την ελληνική πρεσβεία της Κένυας.

Το ελληνικό και το τουρκικό κράτος ενώ σπέρνουν τον εθνικισμό και προετοιμάζουν τους λαούς τους να αλληλοσκοτωθουν για τα συμφέροντα των αφεντικών, είναι σύμμαχοι ενάντια στα επαναστατικά κινήματα στο εσωτερικό τους.

Ο Οτσαλάν είναι ένας αιχμάλωτος του ταξικού πολέμου σε πλήρη απομόνωση. Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα του σε αυτήν την διαδρομή για την Ελευθερία.

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Κώστας Δημαλέξης

Φυλακές Τρικάλων

Πτέρυγα Δ1

 

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *