Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση/μικροφωνική ενάντια στην 6η απόρριψη αποφυλάκισης του συντρόφου Ν. Μαζιώτη στα Προπύλαια

https://athens.indymedia.org/post/1631052/

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στα καταδικασμένα μέλη του Ε.Α. Π.Ρούπα κ΄ Ν.Μαζιώτη

01/07/2024 12:41 πμ.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια, με τη συμμετοχή δεκάδων συντρόφων και συντροφισσών, συγκέντρωση/μικροφωνική ενάντια στην 6η απόρριψη αποφυλάκισης του αναρχικού συντρόφου Νίκου Μαζιώτη καταδικασμένου για τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα (κείμενο καλέσματος). Στη συνέχεια, παρατίθεται φωτογραφικό υλικό.

Δηλώσεις μετανοίας δεν κάνουν οι αντάρτες.

Τα Συντρόφια του Επαναστατικού Αγώνα δεν είναι μόνα.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 21/6 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τα καταδικασμένα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Π. Ρούπα και Ν. Μαζιώτη

 

 e-mail επικοινωνίας: synallil-roupamaziotis@espiv.net

Από τον kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος. Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *