Κατηγορίες
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Το ελληνικό λιμενικό δολοφόνησε ξανά 8 μετανάστες μετά από pushback κοντά στη Χίο στις 8/7

https://athens.indymedia.org/post/1631378/

 

από Ανάρες,Ομάδα δράσης & αλληλεγγύης

28/07/2024 11:05 πμ.

Ανάρτηση πανό για την δολοφονία 8 μεταναστ(ρι)ών από το ελληνικό λιμενικό

Ο πόλεμος κατά των μεταναστ(ρι)ών έχει συνέπεια πραγματικούς νεκρούς, κατεστραμμένες ζωές ανθρώπων, στέρηση αξιοπρέπειας, στέρηση ελευθερίας και απανθρωποποίηση. Σε κάθε μέρος και χρονική στιγμή, η βαρβαρότητά του κερδίζει χώρο στις συνειδήσεις, όπως με την δολοφονία ακόμα 8 μεταναστών από το ελληνικό λιμενικό μετά από pushback κοντά στη Χίο στις 8 Ιουλίου. Ο πόλεμος που διεξάγει το κράτος και το κεφάλαιο για την απόλυτη εργασιακή υποτίμηση, που καταλήγει συχνά και σε φυσική εξόντωση, έρχεται στη δημόσια σφαίρα ως στατιστική των θανάτων. Μαζί με τους/τις/α μετανάστ(ρι)ες/ά, να χτίσουμε σχέσεις και κοινότητες που θα παράξουν τους αγώνες για την χειραφέτησή μας, ξεκινώντας από την απονομιμοποίηση του πολέμου κατά των μεταναστών στις συνειδήσεις.

Να σταματήσουν οι επαναπροωθήσεις – δολοφονίες

Κοινότητες αγώνα ντόπιων και μεταναστ(ρι)ών

Ανάρες, ομάδα δράσης & αλληλεγγύης

 

Από τον/την kraygesaptakelia

Αυτό το site δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τους εντός και εκτός των τειχών. Δημιουργήθηκε για να μεταφέρει τις φωνές των κρατούμενων από τα κάτεργα της δημοκρατίας, στον αγωνιζόμενο και ευαισθητοποιημένο κόσμο και να ταρακουνήσει τα δεσμά της «νομιμοφροσύνης και δικαιοσύνης» των κυρίαρχων του συστήματος.

Το site και ότι σχετίζεται με αυτό, αντιπαρατίθεται στην επιλεκτική αλληλεγγύη σε πολιτικούς κρατούμενους γιατί θεωρεί ότι η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι άμεσα συνυφασμένη ενάντια στην ύπαρξη των φυλακών – κανονικών και υψίστης ασφαλείας και γιατί αναγνωρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική σε αγωνιστές που το κράτος και το κεφάλαιο εκδικείται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *